Iš Pieno
Is pieno_atvartai_24-25_150RGBIs pieno_atvartai_60-61_150RGB2Is pieno_atvartai_92-93_150RGB5

Iš pieno. Lengvai ir paprastai

„Iš pieno“ – praktinių patarimų ir receptų knyga, skirta norintiems namuose pasigaminti šviežių pieno produktų ir patiekalų. Čia rasite daugiau kaip 130 receptų, kaip pasigaminti įvairių pieno produktų – jogurto, varškės, sūrio, sviesto, grietinės, ledų ir kitų produktų bei patiekalų.

Detalės

ISBN 978-609-473-024-5
Formatas: 174 x 246 mm
Puslapių skaičius: 216
Svoris 834 g
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2016

9,99 

Atsiliepimai

Pienas ir jo produktai mūsų krašte ypač mėgstami. Jų vartojimas labai išaugo XX a. trečiajame dešimtmetyje Kaune įsikūrus „Pienocentrui“, kai ant parduotuvių prekystalių pasirodė daug įvairių pieno produktų: be tradicinio sūrio, varškės, buvo galima nusipirkti kefyro, jogurto, ledų, sutirštinto pieno, net pieno šampano. Tuo metu lietuviško sviesto buvo galima paragauti Didžiojoje Britanijoje ir net Amerikoje.

Šiandien parduotuvių lentynos lūžta nuo pieno produktų gausos, tačiau atsiranda vis daugiau norinčių jų pasigaminti namuose – visada šviežių, natūralių, sveikų, be konservuojamųjų priedų, su mažesniu cukraus kiekiu, nepakartojamo skonio.

Šių produktų lengvai galima pasigaminti namuose, pasinaudojus knygoje pateiktais profesionalų patarimais!

Knygoje rasite daugiau kaip 130 receptų:

  • 40 pieno produktų receptų – jogurto, varškės, sūrio, sviesto, valgomųjų ledų
  • 90 patiekalų receptų – užkandžių, salotų, sriubų, apkepų, pyragų, desertų, gėrimų

Gaminkite, ragaukite ir vaišinkite!

Receptus knygai parengė Kauno kolegijos docentė dr. Ernesta Trečiokienė ir sigitacooks.lt tinklaraščio autorė Sigita Valantiejūtė. Patiekalus fotografavo fotografė Ieva Jonelytė-Arlauskienė.

 

Atgal į parduotuvę