Konservavimas. Lengvai ir paprastai
Konservavimas_2016_150dpiRGB_10-11Konservavimas_2016_150dpiRGB_36-37Konservavimas_2016_150dpiRGB_120-121Konservavimas_2016_150dpiRGB_128-129Konservavimas_2016_150dpiRGB_188-189

Konservavimas. Lengvai ir paprastai

Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knygoje rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!

Tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!

Detalės

ISBN 978-609-473-009-2
Formatas:170 x 240 mm
Puslapių skaičius: 240
Svoris 813 g
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2016

9,99 

Atgal į parduotuvę