Lietuviška virtuvė (su mini defektais)

Tradicinės lietuviškos šventės, jau daugelį šimtmečių švenčiamos gamtos sudarytu ritmu, yra mūsų – lietuvių – kultūros dalis. Kiekvienai lietuvių kartai ar šeimai jos tapusios idėjų šaltiniu – kaip iš naujo atrasti senąsias tradicijas ir jas išlaikyti. Tokia ir lietuviška virtuvė – išlaikiusi savas tradicijas, tačiau kaskart įkvepianti virtuvės šefus mokytis ir kurti naujus skonius. Tokia ir ši virtuvės knyga – senąsias maisto gamybos tradicijas pateikianti moderniai, suteikianti galimybę švęsti, gaminti, ragauti ir naujai prisiliesti prie mūsų lietuviškų tradicijų. Specialiai knygos skaitytojams išskirtinius savo receptus pateikė virtuvės šefas Tomas Romikaitis. Švenčių aprašymus knygai parengė žymus etnologas prof. Libertas Klimka.

Detalės

ISBN-978-609-8090-54-3
Formatas: 252 x 255 mm
Puslapių skaičius: 200
Svoris 1046 g
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2016

11,49  4,99 

Jums taip pat gali patikti…

Atgal į parduotuvę