Lithuanian Cuisine. Traditional Holidays and Food

„Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

Detalės

Sudarytoja: Daiva Dmuchovska
ISBN 978-609-473-137-2
Formatas: 215 x 226m
Puslapių skaičius: 204
Svoris 910g
Kalba: anglų
Kieti, spalvoti
Metai: 2019

11,99 

Jums taip pat gali patikti…

Atsiliepimai

Kaip lietuviai šventė didžiąsias metų šventes – Kūčias, Kalėdas, Užgavėnes, Velykas, Jonines, Žolinę, Visų Šventųjų dieną ar Vėlines? Kokių papročių laikėsi per vestuves ar krikštynas? Kokius valgius gamino?

Apie reikšmingiausias tradicines lietuvių šventes, sambūrius, švenčių papročius, valgius knygoje pasakoja Lietuvoje gerai žinomas baltų kosmologijos, kalendorinių liaudies papročių žinovas profesorius Libertas Klimka.

Rasite ir 80 tradicinių lietuviškų valgių receptų: nuo šaltibarščių, cepelinų iki varškės sūrio ar šakočio.

Atgal į parduotuvę