Lietuvių Archives | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 6,99 

    Net monstrai tvarkosi! Netiki? Tuomet atsiversk šią knygą ir pamatysi, kas nutiko netvarkingam monstriukui… Paskubėk! Kiekviena akimirka labai svarbi!

    Kartą gyveno monstriukas, kuris labai nemėgo tvarkytis. Vieną vakarą jis sutiko Jonuką. Ar galit patikėti, kad Jonukas tvarkydavosi ir jam tai patiko? „Kodėl tu tvarkaisi?“ – paklausė monstriukas. Berniukas jam atskleidė paslaptį – ją gali sužinoti ir tu, jei perskaitysi knygą „Net monstrai tvarkosi!“.

    Knyga Net monstrai tvarkosi“ jau išversta į 13 kalbų.

    Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.

    Į krepšelį
  • 5 out of 5

    5,99 

    Knyga „Net monstrai valosi dantis“ linksma ir žaisminga paveikslėlių knyga apie dantukų priežiūros svarbą. Vaikai sužinos, kodėl reikia valytis dantukus, kaip tai daryti taisyklingai. O svarbiausia – išsiaiškins paslaptį, kas iš tiesų yra dantų gydytojai (superherojai, gelbstintys į bėdą pakliuvusius dantis).

    Kartą gyveno mergaitė, kuri labai nemėgo valytis dantų. Juk tai taip neįdomu! Vieną dieną namų vonioje ji sutiko monstrą. Kaip manai, ką jis veikė? Ogi valėsi dantis! „Visi turi juos valytis. Jeigu ne, papulsi į bėdą“, – mergaitei pasakė monstras.

    Apie kokią bėdą užsiminė baisūnas, kodėl jis taip kruopščiai prižiūri dantis ir kas iš tiesų yra dantukų gydytojas, sužinosi perskaitęs nuotaikingą pasakojimą „Net monstrai valosi dantis“.

    Į krepšelį
  • 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Į krepšelį

    Liko 1

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos