• Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    11,99 14,99 

    Maisto gaminimas su šeima ar draugais – vienas smagiausių užsiėmimų! O koks maisto gaminimo procesas gali būti malonesnis už jo ruošimą grilyje?

    Knygoje „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ rasite viską, ką reikėtų žinoti apie grilį: kokios rūšies kepsninė jums tinkamiausia, kokį kurą rinktis, kaip įkurti grilį, kaip pasirinkti tinkamus produktus, prieskonius, kaip juos paruošti, kaip sužinoti, ar gaminys iškepęs.

    Knygoje rasite ir 90 grilio patiekalų receptų. Galėsite paruošti valgių iš mėsos, žuvies, daržovių, vaisių, sūrių, kiaušinių, kruopų, taip pat išsikepti duonos, picą ar pyragų.

    Receptai padės atskleisti ne tik skaniausių grilio kepsnių, šašlykų, mėsainių gaminimo paslaptis, bet ir žuvies, picos, sūrio, daržovių bei vaisių patiekalų ruošimo gudrybes.

    Malonių akimirkų ir skanių grilinimo atradimų!

    Į krepšelį
  • 14,49 

    Daugiau nei 100 šios knygos receptų kviečia jus pasimėgauti nuostabiais vasaros skoniais! Patiekalai gaivūs, lengvai ir greitai pagaminami. Šiems valgiams paruošti reikia mažiau riebių produktų ir daugiau daržovių, uogų, vaisių, kurie aprūpina organizmą biologiškai aktyviomis medžiagomis ir suteikia laisvę improvizuoti. Gamindami salotas, užkandžius, sriubas, karštuosius patiekalus, desertus ar gėrimus galite keisti uogas, vaisius ir daržoves savo mėgstamais ar sezoniniais – taip atrasite naujų skonių.

    Tikimės, kad paruošti valgiai vasarą bus atgaiva kūnui, o kai už lango pliaups lietus ar baltuos sniegas, jie sužadins malonius vasaros prisiminimus!

    Į krepšelį
  • 5 out of 5

    11,99 

    Mamos namų virtuvė turbūt yra ta vieta, kuri kelia pačius šilčiausius, mieliausius prisiminimus kiekvienam iš mūsų. Joje vyksta patys didžiausi stebuklai, gaminami patys skaniausi valgiai!

    Į šią knygą sudėjome 150 skaitytojų atsiųstų mėgstamiausių šeimos valgių receptų: duonos, užkandžių, salotų, sriubų, karštųjų patiekalų, saldumynų, gėrimų.

    Vieni receptai paveldėti, keliavę iš kartos į kartą, gyvi ne vieną šimtmetį. Kiti – šiuolaikiški, sugalvoti pačių skaitytojų ieškant sveikesnių produktų ar ilgai tobulinti. Treti – parsivežti iš kelionių ar atkeliavę iš kitų šalių kartu su sutuoktiniais! Receptai suplaukė iš įvairių Lietuvos kampelių, juos siuntė ir mūsų tautiečiai, gyvenantys Airijoje, Vokietijoje, Ispanijoje.

    Taigi praverkime mamų virtuvių duris ir pasidairykime, ką jos gamina, – galbūt nuo šiandien jūsų mėgstamų valgių sąrašas pasipildys ne vienu nuostabiu patiekalu!

    Į krepšelį
  • 11,99 

    Ar kada susimąstėte, kad metai turi 365 dienas ir tik 52 sekmadienius? Tik 52 šventadieniai, kai galime daugiau laiko praleisti su šeima: pramogauti, susėsti prie bendro stalo, pasidalyti savaitės džiaugsmais ir rūpesčiais, jaukiai ir neskubėdami pasimėgauti namuose pagamintais valgiais. „52 sekmadienio pietūs“ įkvėps jus paruošti šiuolaikiškus, nesudėtingus, skanius šventadienio pietus, ir nesvarbu, ar jų susirinksite šeštadienį, ar sekmadienį, ar kitą šventinę dieną. Tai šventadienių valgiaraštis visiems metams! Jame rasite daugiau kaip 180 įvairių receptų: salotų, sriubų, antrųjų patiekalų ir, be abejo, desertų.

    Į krepšelį
  • 11,99 

    Jei mėgstate gaminti, ieškote naujų skonių, norite paragauti įvairių šalių patiekalų, „Pasaulio šalių virtuvė“ – kaip tik jums. Knygoje rasite net 200 receptų iš 20 pasaulio šalių: Norvegijos, Jungtinės Karalystės, Lenkijos, Ukrainos, Čekijos, Austrijos, Gruzijos, Graikijos, Italijos, Prancūzijos, Ispanijos, Maroko, Izraelio, Irano, Indijos, Kinijos, Tailando, Japonijos, Jungtinių Amerikos Valstijų ir Meksikos. Čia rasite įvairių užkandžių, troškinių, sriubų, kepsnių, blynų, virtinių, pyragų, sausainių ir kitų patiekalų receptų.

    Į krepšelį
  • 12,99 

    Knyga „Desertai. 365 receptai“ – tai 365 saldumynų receptų rinkinys visiems metams.

    365 tradicinių ir šiuolaikinių desertų receptai, parengti profesionalių konditerių! Tortai, pyragai, pyragaičiai, sausainiai, bandelės, suflė, morengai, vafliai, pudingai, kremai, ledai, putėsiai, saldainiai – viskas, ką galime pasigaminti namuose iš įprastų produktų!

    Knyga nudžiugins tradicinių desertų mėgėjus ir tuos, kurie mėgsta sveikesnius desertus: su avižiniais dribsniais, kukurūzų ar grikių miltais, džiovintais vaisiais, riešutais.

    Gaminkite kartu su šeima, džiaukitės saldžiomis akimirkomis, ragaukite patys ir vaišinkite draugus!

    Į krepšelį
  • 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Joje – beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    Paulius Strasevičius knygoje Tortai pateikia 52 savo gaminamų tortų receptus – kiekvienam metų savaitgaliui po vieną! Rasite visko, ko geidžia širdis, – nuo paprastų jogurtinių iki klasikinių „Pavlovos“, „Napoleono“ ir amerikietiško sūrio torto.

    „Šioje knygoje stengiausi pateikti itin paprastų, bet kartu ir proginių tortų receptų. Pagaminau 52 tortus – kiekvienam savaitgaliui po vieną! Ruošiau tokius tortus, kad atsivertę šią knygą jų pasigaminti galėtų visi. Atkreipiau dėmesį ir į produktus – daugelį jų tikrai turite savo namuose, o kitus lengvai rasite parduotuvėje. Svarbi buvo ir torto kaina – norėjau, kad ji nebūtų tokia kaip aukščiausio lygio kepyklose, bet tortai skoniu tikrai nenusileistų tokiems pat konditerijos gaminiams. Džiaugiuosi imdamasis tokių darbų. Tai dar vienas gyvenimo iššūkis, kuris, manau, pavyko. Pavyks ir Jums!“, – teigia knygos autorius Paulius Strasevičius.

    Į krepšelį

    Liko 3

  • 10,99 

    Šokoladas – receptų knyga, skirta visiems šokolado mėgėjams, kuriems patinka gaminti, eksperimentuoti, smaližiauti ir vaišinti. Knygoje daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti įvairių  gardumynų: tortų, pyragų, sausainių, pudingų, kremų, saldainių, gėrimų su šokoladu.

    „Šokoladas man – stebuklo sinonimas. Jis visada beprotiškai susuka galvą, o jo kvapas pakerta kojas. Puodelis karšto šokolado, kuriame nuskendęs žiupsnis rytietiškų prieskonių, burnoje tirpstantis triufelis, iki paskutinio šaukštelio išlaižytas šilkinis šokoladinis pudingas… Tai visada užburia, suteikia laimės, pakelia nuotaiką, sužadina prisiminimus! Daugybė šaltų ir šiltų šokolado atspalvių, kiekvieną kartą kitokios stingstančio šokolado formos neleidžia sustoti…“ Taip apie šokoladą sako knygos bendraautorė, tinklaraščio www.duonosirzaidimu.lt, kelių kulinarinių knygų autorė Jurgita Vaskel.

    Knygoje rasite daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti tortų, pyragaičių, įvairių desertų ir net saldainių su šokoladu.

    Skanių atradimų!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Superpietūs dėžutėje“ – knyga, kurioje rasite, kaip lengvai, paprastai, greitai ir skaniai pasigaminti pietus į darbą. Sužinosite, kokių salotų, apkepėlių, blynų, troškinių, kepsnelių, saldžių desertų, pyragaičių ir gėrimų galima pasigaminti iš įprastų produktų.

    Į krepšelį
  • 10,99 

     

    Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti. Knygoje laukia kruopščiai atrinkti lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptai. Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson. Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!

     

    Į krepšelį
  • 10,99 

    Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knygoje rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!

    Tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Auginu ir gaminu“ – tai knyga, skirta visiems siekiantiems gyventi sveikai. Knygoje patariama, kaip lengvai užsiauginti daržovių savo darže ir kaip jas sveikai bei skaniai paruošti savo namų virtuvėje. Pirmoje knygos dalyje pateikiama patarimų apie daržo sodinimą, daržovių auginimą ir priežiūrą, o antroje – daug gardžių patiekalų receptų iš pačių užsiaugintų daržovių.

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Uogos ir vaisiai“  knygoje rasite daugiau kaip 160 gardžių patiekalų receptų iš uogų ir vaisių. Užkandžiai, salotos, sriubos, kepsniai, desertai, gėrimai, padažai, džemai iš 10 rūšių uogų – nuo aviečių iki spanguolių, ir iš 19 rūšių vaisių – nuo ananasų iki persimonų! Pasinaudoję receptais galėsite pasigaminti ne tik puikių desertų, gėrimų, bet ir skanių salotų, kepsnių, įvairių padažų ir pagardų.

    Atraskite naujų skonių ir mėgaukitės vaisiais ir uogom visus metus!

    Į krepšelį
  • 11,99 

    Kai norisi ko nors saldaus, visada verta namuose pasigaminti trokštamų saldėsių – šviežių, purių, tirpstančių burnoje, kvepiančių vanile ar cinamonu. Šioje knygoje visiems smaližiams pateikiame daugiau kaip 200 pačių populiariausių, gerai žinomų ir visų mėgstamų saldumynų receptų.

    Tiems, kurie namuose nori gaminti kaip tikri profesionalai, padės konditerių patarimai – namų kepėjo abėcėlė. Sužinosite, ką namuose turi turėti kiekvienas kepėjas, kaip pagaminti įvairių rūšių tešlą, ką iš jos išsikepti, kaip iš gatavų produktų pagaminti daugybę saldumynų.  Ir dar – kiekvieno skyriaus pabaigoje rasite tarpukario šeimininkės užrašų, kaip pagaminti vieną ar kitą gardėsį. Šių užrašų kalba netaisyta, receptai „nenugludinti“, tačiau besidomintieji mūsų virtuvės raida čia atras puikių patarimų ar netgi pamėgins pasigaminti tų laikų skanumynų. Gardžių, naminių ir su meile pagamintų saldumynų!

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos