Virtuvės knyga Leidykla | Terra Publica

Leidykla „Virtuvės knyga“ – naujas viešosios įstaigos „Terra Publica“ prekių ženklas tiems, kurie mano, jog gaminimo procesas nėra vien tik kelias tikslo link, tai ir kūrybinė veikla, meditacinė forma bei džiaugsmo šaltinis!

„Virtuvės knyga“ – įdomios bei prasmingos istorijos apie maisto produktų atsiradimą ant mūsų stalo, mitybos įpročius, valgymo bei patiekalų gaminimo tradicijas, praktiniai profesionalų patarimai, kaip ruošti valgius, tradiciniai ir šiuolaikiški receptai. Leidyklos „Virtuvės knyga“ knygos skirtos tiems, kurių pagrindinė džiaugsmo, eksperimentų ir bendravimo vieta yra virtuvė, o geriausia patarėja ir pagalbininkė – knyga. Juk knyga ir turi būti virtuvėje, o ne svetainės lentynoje!

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 14,99 

    Maisto gaminimas su šeima ar draugais – vienas smagiausių užsiėmimų! O koks maisto gaminimo procesas gali būti malonesnis už jo ruošimą grilyje?

    Knyga „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ supažindins skaitytoją su viskuo, ką reikėtų žinoti apie grilį: kokios rūšies kepsninė jums tinkamiausia, kokį kurą rinktis, kaip įkurti grilį, kaip pasirinkti tinkamus produktus, prieskonius, kaip juos paruošti, kaip sužinoti, ar gaminys iškepęs.

    Knygoje „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ aprašyta net 90 grilio patiekalų receptų. Galėsite paruošti valgių iš mėsos, žuvies, daržovių, vaisių, sūrių, kiaušinių, kruopų, taip pat išsikepti duonos, picą ar pyragų.

    Receptai padės atskleisti ne tik skaniausių grilio kepsnių, šašlykų, mėsainių gaminimo paslaptis, bet ir žuvies, picos, sūrio, daržovių bei vaisių patiekalų ruošimo gudrybes.

    Malonių akimirkų ir skanių grilinimo atradimų!

    Į krepšelį
  • Išparduota
    Išparduota

    10,99 

    Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti. Knyga Kruopos. Lengvai ir paprastai“ pilna kruopščiai atrinktų lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptų. Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson. Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą Kruopos. Lengvai ir paprastai“, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!

     

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos