Virtuvės knyga Leidykla | Terra Publica

Leidykla „Virtuvės knyga“ – naujas viešosios įstaigos „Terra Publica“ prekių ženklas tiems, kurie mano, jog gaminimo procesas nėra vien tik kelias tikslo link, tai ir kūrybinė veikla, meditacinė forma bei džiaugsmo šaltinis!

„Virtuvės knyga“ – įdomios bei prasmingos istorijos apie maisto produktų atsiradimąSkaityti daugiau...

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    11,59 14,49 

    Daugiau nei 100  knygos „Vasaros skoniai“ receptų kviečia jus pasimėgauti nuostabiais vasaros skoniais! Patiekalai gaivūs, lengvai ir greitai pagaminami. Šiems valgiams paruošti reikia mažiau riebių produktų ir daugiau daržovių, uogų, vaisių, kurie aprūpina organizmą biologiškai aktyviomis medžiagomis ir suteikia laisvę improvizuoti. Gamindami salotas, užkandžius, sriubas, karštuosius patiekalus, desertus ar gėrimus galite keisti uogas, vaisius ir daržoves savo mėgstamais ar sezoniniais – taip atrasite naujų skonių.

    Tikimės, kad paruošti valgiai vasarą bus atgaiva kūnui, o kai už lango pliaups lietus ar baltuos sniegas, jie sužadins malonius vasaros prisiminimus!

    Į krepšelį

    Liko 23

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    9,19 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    8,79 10,99 

    „Superpietūs dėžutėje“ – knyga, kurioje rasite, kaip lengvai, paprastai, greitai ir skaniai pasigaminti pietus į darbą. Sužinosite, kokių salotų, apkepėlių, blynų, troškinių, kepsnelių, saldžių desertų, pyragaičių ir gėrimų galima pasigaminti iš įprastų produktų.

    Knygoje „Superpietūs dėžutėje“  daugiau kaip 100 receptų, kuriuos siūlo jaunasis šefas Paulius Strasevičius, Jūsų superpietums!
    Jei kasdien svarstote, ką valgyti pietums darbe, knyga „Superpietūs dėžutėje“   – kaip tik Jums! Sveiki patiekalai, kuriuos pasigaminsite namuose, bus ne tik skanūs, bet ir pigūs, o maisto produktus rasite kiekvienoje parduotuvėje!
    Superpietūs – paprasti, lengvi, skanūs ir tokie, kurių receptais dalysitės su kolegomis. Nuo salotų, apkepėlių, blynų, troškinių, kepsnelių iki saldžių desertų, pyragaičių ir gėrimų.

     

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Kategorijos