Virtuvės knyga Leidykla | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 14,99 

    Maisto gaminimas – jūsų pomėgis? Mėgstate nustebinti namiškius ir draugus vis naujesniais receptais? Ar norėtumėte gerai išmokti kelis pagrindinius gamybos būdus ir sužinoti kelias gudrybes, kad gamintumėte kaip virtuvės šefas? Jei taip, tai ši knyga kaip tik jums!

    Joje rasite atsakymus į daugelį klausimų, sužinosite, kas sieja miltus ir pelenus, kaip pasigaminti spalvotų naminių makaronų ar išsivirti Benedikto kiaušinį 3 būdais, kaip pagaminti tikrą sultinį, paruošti naminį majonezą, bešamelio ar kitus padažus, kaip pagaminti Kijevo kotletą (De Volaille), pasūdyti lašišą ar skumbrę…

    Taip pat rasite daugiau nei 170 duonos, picos, makaronų, virtinių,  blynų, kiaušinių, kruopų, daržovių, mėsos bei žuvies ir jūrų gėrybių patiekalų receptų.

    Į krepšelį
  • 11,99 

    Ar kada susimąstėte, kad metai turi 365 dienas ir tik 52 sekmadienius? Tik 52 šventadieniai, kai galime daugiau laiko praleisti su šeima: pramogauti, susėsti prie bendro stalo, pasidalyti savaitės džiaugsmais ir rūpesčiais, jaukiai ir neskubėdami pasimėgauti namuose pagamintais valgiais. „52 sekmadienio pietūs“ įkvėps jus paruošti šiuolaikiškus, nesudėtingus, skanius šventadienio pietus, ir nesvarbu, ar jų susirinksite šeštadienį, ar sekmadienį, ar kitą šventinę dieną. Tai šventadienių valgiaraštis visiems metams! Jame rasite daugiau kaip 180 įvairių receptų: salotų, sriubų, antrųjų patiekalų ir, be abejo, desertų.

    Į krepšelį
  • 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Joje – beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos