Virtuvės knyga Leidykla | Terra Publica

Leidykla „Virtuvės knyga“ – naujas viešosios įstaigos „Terra Publica“ prekių ženklas tiems, kurie mano, jog gaminimo procesas nėra vien tik kelias tikslo link, tai ir kūrybinė veikla, meditacinė forma bei džiaugsmo šaltinis!

„Virtuvės knyga“ – įdomios bei prasmingos istorijos apie maisto produktų atsiradimąSkaityti daugiau...

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    11,99 14,99 

    Maisto gaminimas su šeima ar draugais – vienas smagiausių užsiėmimų! O koks maisto gaminimo procesas gali būti malonesnis už jo ruošimą grilyje?

    Knyga „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ supažindins skaitytoją su viskuo, ką reikėtų žinoti apie grilį: kokios rūšies kepsninė jums tinkamiausia, kokį kurą rinktis, kaip įkurti grilį, kaip pasirinkti tinkamus produktus, prieskonius, kaip juos paruošti, kaip sužinoti, ar gaminys iškepęs.

    Knygoje „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ aprašyta net 90 grilio patiekalų receptų. Galėsite paruošti valgių iš mėsos, žuvies, daržovių, vaisių, sūrių, kiaušinių, kruopų, taip pat išsikepti duonos, picą ar pyragų.

    Receptai padės atskleisti ne tik skaniausių grilio kepsnių, šašlykų, mėsainių gaminimo paslaptis, bet ir žuvies, picos, sūrio, daržovių bei vaisių patiekalų ruošimo gudrybes.

    Malonių akimirkų ir skanių grilinimo atradimų!

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    9,19 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Kategorijos