Virtuvės knyga Leidykla | Terra Publica

Leidykla „Virtuvės knyga“ – naujas viešosios įstaigos „Terra Publica“ prekių ženklas tiems, kurie mano, jog gaminimo procesas nėra vien tik kelias tikslo link, tai ir kūrybinė veikla, meditacinė forma bei džiaugsmo šaltinis!

„Virtuvės knyga“ – įdomios bei prasmingos istorijos apie maisto produktų atsiradimąSkaityti daugiau...

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    9,59 11,99 

    Maisto gaminimas – jūsų pomėgis? Mėgstate nustebinti namiškius ir draugus vis naujesniais receptais? Ar norėtumėte gerai išmokti kelis pagrindinius gamybos būdus ir sužinoti kelias gudrybes, kad gamintumėte kaip virtuvės šefas? Jei taip, tai ši knyga kaip tik jums!

    Joje rasite atsakymus į daugelį klausimų, sužinosite, kas sieja miltus ir pelenus, kaip pasigaminti spalvotų naminių makaronų ar išsivirti Benedikto kiaušinį 3 būdais, kaip pagaminti tikrą sultinį, paruošti naminį majonezą, bešamelio ar kitus padažus, kaip pagaminti Kijevo kotletą (De Volaille), pasūdyti lašišą ar skumbrę…

    Taip pat rasite daugiau nei 170 duonos, picos, makaronų, virtinių,  blynų, kiaušinių, kruopų, daržovių, mėsos bei žuvies ir jūrų gėrybių patiekalų receptų.

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    9,59 11,99 

    Ar kada susimąstėte, kad metai turi 365 dienas ir tik 52 sekmadienius? Tik 52 šventadieniai, kai galime daugiau laiko praleisti su šeima: pramogauti, susėsti prie bendro stalo, pasidalyti savaitės džiaugsmais ir rūpesčiais, jaukiai ir neskubėdami pasimėgauti namuose pagamintais valgiais. Knyga „52 sekmadienio pietūs“ įkvėps jus paruošti šiuolaikiškus, nesudėtingus, skanius šventadienio pietus, ir nesvarbu, ar jų susirinksite šeštadienį, ar sekmadienį, ar kitą šventinę dieną. Knyga „52 sekmadienio pietūs“ – tai šventadienių valgiaraštis visiems metams! Jame rasite daugiau kaip 180 įvairių receptų: salotų, sriubų, antrųjų patiekalų ir, be abejo, desertų.

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    11,99 14,99 

    Maisto gaminimas su šeima ar draugais – vienas smagiausių užsiėmimų! O koks maisto gaminimo procesas gali būti malonesnis už jo ruošimą grilyje?

    Knyga „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ supažindins skaitytoją su viskuo, ką reikėtų žinoti apie grilį: kokios rūšies kepsninė jums tinkamiausia, kokį kurą rinktis, kaip įkurti grilį, kaip pasirinkti tinkamus produktus, prieskonius, kaip juos paruošti, kaip sužinoti, ar gaminys iškepęs.

    Knygoje „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ aprašyta net 90 grilio patiekalų receptų. Galėsite paruošti valgių iš mėsos, žuvies, daržovių, vaisių, sūrių, kiaušinių, kruopų, taip pat išsikepti duonos, picą ar pyragų.

    Receptai padės atskleisti ne tik skaniausių grilio kepsnių, šašlykų, mėsainių gaminimo paslaptis, bet ir žuvies, picos, sūrio, daržovių bei vaisių patiekalų ruošimo gudrybes.

    Malonių akimirkų ir skanių grilinimo atradimų!

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Kategorijos