• Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -44%
    -44%
    RIBOTA

    9,99 17,99 

    Ar kada susimąstėte, kad metai turi 365 dienas ir tik 52 sekmadienius? Tik 52 šventadieniai, kai galime daugiau laiko praleisti su šeima: pramogauti, susėsti prie bendro stalo, pasidalyti savaitės džiaugsmais ir rūpesčiais, jaukiai ir neskubėdami pasimėgauti namuose pagamintais valgiais. „52 sekmadienio pietūs“ įkvėps jus paruošti šiuolaikiškus, nesudėtingus, skanius šventadienio pietus, ir nesvarbu, ar jų susirinksite šeštadienį, ar sekmadienį, ar kitą šventinę dieną. Tai šventadienių valgiaraštis visiems metams! Jame rasite daugiau kaip 180 įvairių receptų: salotų, sriubų, antrųjų patiekalų ir, be abejo, desertų.

    Į krepšelį
  • -31%
    -31%
    RIBOTA

    9,99 14,49 

    Jei mėgstate gaminti, ieškote naujų skonių, norite paragauti įvairių šalių patiekalų, „Pasaulio šalių virtuvė“ – kaip tik jums. Knygoje rasite net 200 receptų iš 20 pasaulio šalių: Norvegijos, Jungtinės Karalystės, Lenkijos, Ukrainos, Čekijos, Austrijos, Gruzijos, Graikijos, Italijos, Prancūzijos, Ispanijos, Maroko, Izraelio, Irano, Indijos, Kinijos, Tailando, Japonijos, Jungtinių Amerikos Valstijų ir Meksikos. Čia rasite įvairių užkandžių, troškinių, sriubų, kepsnių, blynų, virtinių, pyragų, sausainių ir kitų patiekalų receptų.

    Į krepšelį
  • -22%
    -22%
    RIBOTA

    8,99 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Joje – beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    8,79 10,99 

    Šokoladas – receptų knyga, skirta visiems šokolado mėgėjams, kuriems patinka gaminti, eksperimentuoti, smaližiauti ir vaišinti. Knygoje daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti įvairių  gardumynų: tortų, pyragų, sausainių, pudingų, kremų, saldainių, gėrimų su šokoladu.

    „Šokoladas man – stebuklo sinonimas. Jis visada beprotiškai susuka galvą, o jo kvapas pakerta kojas. Puodelis karšto šokolado, kuriame nuskendęs žiupsnis rytietiškų prieskonių, burnoje tirpstantis triufelis, iki paskutinio šaukštelio išlaižytas šilkinis šokoladinis pudingas… Tai visada užburia, suteikia laimės, pakelia nuotaiką, sužadina prisiminimus! Daugybė šaltų ir šiltų šokolado atspalvių, kiekvieną kartą kitokios stingstančio šokolado formos neleidžia sustoti…“ Taip apie šokoladą sako knygos bendraautorė, tinklaraščio www.duonosirzaidimu.lt, kelių kulinarinių knygų autorė Jurgita Vaskel.

    Knygoje rasite daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti tortų, pyragaičių, įvairių desertų ir net saldainių su šokoladu.

    Skanių atradimų!

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos