Parduotuvė | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    7,19 8,99 

    Knyga ,,Žuvele, nerk!“ – tai pasakojimas apie draugystę, patyčias, sudėtingus pasirinkimus ir daugybę sunkumų, su kuriais bręsdamos susiduria mergaitės.

    – Plaukimas tikrai nelieknina. Pažiūrėk, kokia stora Mo… – pradėjo Kloja, bet prikando liežuvį.

    Visos staiga nuščiuvo, o aš neiškart sumojau, apie ką ji kalba. Kloja kalbėjo apie mane…

    Kloja visada tokia. Niekada nesusimąsto apie kitų jausmus. Kasdien tauška apie berniukus, atseit, vidurinėje jau būtina turėti vaikiną. Vaikiną?! Nesąmonė! Aš visai nenoriu bučiuoti berniukų. Labiausiai trokštu pasinerti į gaivų baseino vandenį ir laisvai plaukti… Bet vasaros atostogos greit baigsis. Šiemet pirmieji metai vidurinėje. O varge, laukia tikras pragaras…

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    11,59 14,49 

    Knygoje „Sportas vaikams: nuo mankštos iki medalio“ atrasi, kas yra sveika gyvensena ir fizinis aktyvumas, sužinosi Olimpinių žaidynių istoriją, iš arčiau susipažinsi su beveik 50 sporto šakų ir žymiausiais Lietuvos bei pasaulio sportininkais – Arvydu Saboniu, Rūta Meilutyte, Usainu Boltu ir kitais. Be to, knygoje „Sportas vaikams: nuo mankšts iki medalio“  – daugybė naudingų patarimų iš tikrų sporto žinovų! Gal būtent jie padės tau atrasti mėgstamiausią aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdą!

    Sporto pasaulis – platus ir be galo įdomus! Pradėk jį tyrinėti jau šiandien!

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    9,19 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos