Parduotuvė | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 10,99 

    „Byla baigta 3“ – detektyvinių galvosūkių žaidimas, kuriame žaidėjai bando išsiaiškinti pasaulio lietuvių kriminalines istorijas, paremtas tikrais faktais.

    • 2023 m. gruodžio 20 d., Kaunas. Prasideda ilgiausia metų naktis. Peleninėje rūksta cigaras. Ramybę sudrumsčia telefono skambutis. Pasigirsta nevilties apimto komisaro balsas: „Šią naktį būtina išaiškinti iki šiol neišspręstas bylas. Tai gali tik tu su savo komanda. Vidurnaktį lauksiu jūsų slaptame rūsyje Laisvės alėjoje.“
    • Tyrėjau, ar pajėgsi sučiupti net gudriausius Lietuvos nusikaltėlius?
    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Byla baigta 2“ – detektyvinių galvosūkių žaidimas, kuriame žaidėjai bando išsiaiškinti tarpukario Lietuvos kriminalines istorijas, paremtas tikrais faktais.

    1938 m. gruodžio 31 d., Kaunas. Ryte esate iškviečiamas į policijos komisariatą. Vyriausiasis komisaras R. D. pakviečia užeiti į prieblandoje skendintį kabinetą. Jame ant didelio medinio stalo guli šūsnis ikiteisminio tyrimo medžiagos ir pradėtų baudžiamųjų bylų. „Lietuvoje sklando kalbos, kad dar nebuvo tokios bylos, kurios tu neišspręstum. Esi paskutinė mano viltis. Tyrėjau, kviesk savo komandą ir imkis darbo“, – pareiškia R. D. Laiko su komanda turite iki vidurnakčio.

    Į krepšelį
  • 9,99 

    „Melagienos. Konspiracijų žaidimas“ kviečia įsikūnyti į melagienas kuriančius paslaptingus veikėjus ir paskleisti kuo daugiau neįtikėtinų naujienų politikos, ekonomikos, IT, mokslo, švietimo ir kultūros temomis. Būkite budrūs! Skleisdami melagienas ir patys galite jomis patikėti.

    Į krepšelį

    Liko 27

  • 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Į krepšelį

    Liko 1

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos