Parduotuvė | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    12,79 15,99 

    Jau nuo 2010 metų knygynų tinklo „Vaga“ organizuojami protmūšiai dabar gyvuos ir stalo žaidimo formatu – sveiki atvykę į „Žinovų klubą“!

    „Žinovų klube“ dėl nugalėtojo titulo kaunasi sumaniausi ir daugiausia įdomių faktų žinantys protmūšių entuziastai.

    Iš viso anksčiau organizuotuose žaidimuose dalyvavo daugiau nei 10 000 žmonių, užduota ir patikrinta virš 1000 klausimų.

    Šiandien leidyklų „Vaga“ ir „Terra Publica“ iniciatyva tapti „Žinovų klubo“ nariu galite ir Jūs, juk žaidimas – jau Jūsų rankose!

    „Žinovų klubas“ puikiai tiks tiek per aktyvų protmūšių vakarėlį, tiek norint praleisti įdomų vakarą namuose. Dinamiška žaidimo eiga pažadins sveiką konkurencijos jausmą, norą nugalėti, įtrauks ir suintriguos suaugusiuosius ir vaikus. Klausimai kortelėse sugrupuoti taip, kad būtų įdomu žaisti ne tik patyrusiems žaidėjams, bet ir naujokams.

    Kortelės suskirstytos į 5 temas: „Lietuva“, „Pasaulis“, „Kalba ir literatūra“, „Istorija“, „Įvairenybės“. Temų pasirinkimą lemia šešiasienis kauliukas.

    Žaidimo tikslas – pirmam surinkti sutartą skaičių taškų.

    Žaidimas skirtas 2–6 žaidėjams arba komandoms. Rekomenduojamas amžius – nuo 10 metų.

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    9,19 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos