Parduotuvė | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    11,19 13,99 

    „Visur gera, bet namuose geriausia!“ Šie senolių išminties žodžiai turbūt tiksliausiai nusako DIDŽIOSIOS JAUKIŲ NAMŲ KNYGOS turinį. Ką daryti, kad namuose būtų jauku, gera, patogu, saugu, sveika?

    365 idėjos ir patarimai padės jums lengviau susitvarkyti buitį, atnaujinti ar pakeisti interjerą, sukurti jaukią atmosferą namuose. Knygoje rasite visko: nuo Kalėdų eglutės istorijos, kavos virimo patarimų, vonioje auginamų gėlių aprašymų iki natūralių valiklių gamybos būdų, spalvų derinimo interjere subtilybių, virtuvės baldų išdėstymo gudrybių ir kt.

    Ši knyga padės jums susikurti pačius jaukiausius namus, apie kokius svajojate!

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    9,59 11,99 

    SSRS pertvarkos (Perestroikos) laikotarpis plačiai nagrinėtas Rusijos, Vakarų Europos šalių bei JAV autorių. Lietuvoje iki šiol ši tema nebuvo išsamiai analizuojama. Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataras dr. Albertas Šimėnas pirmasis savo knygoje SSRS PERTVARKA (PERESTROIKA) aptaria SSRS politinės, ekonominės sistemos pertvarkos (Perestroikos) 1985–1991 metais laikotarpį. Išsami Perestroikos nuostatų, jų įgyvendinimo eigos, galutinių rezultatų apžvalga, Lietuvos, Vakarų šalių bei Rusijos analitikų pateiktų SSRS žlugimo priežasčių, Perestroikos vertinimo versijų analizė leidžia visapusiškai apžvelgti SSRS pertvarkos procesą, atvėrusį galimybę Lietuvos valstybingumo puoselėtojams inicijuoti visuomeninį judėjimą – Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdį, kuris apėmė visą šalį ir atvedė Lietuvą į nepriklausomybę.

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    9,19 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos