Parduotuvė | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 7,99 

    Veeros Hiranandani „Nakties dienoraštis“ – tai jautrus mažos indų mergaitės pasakojimas apie šeimos, per naktį tapusios pabėgėliais, ištremtaisiais, likimą, kai Indijai 1947 m. buvo suteikta nepriklausomybė. Sudėtinga šalies padėtis ir dvylikametės Nišos šeimos gyvenimo istorija, kurią mergaitė aprašo dienoraštyje, kupina netikėtumų, vaikiškos nuostabos ir skaudžios patirties susidūrus su lemtingu pasirinkimu.

    Aš – Niša, man dvylika. Ir Indijai, ir man pačiai nutiko kai kas svarbaus. Šalis atgavo nepriklausomybę nuo britų ir buvo padalyta į dvi dalis. Nuo šiol Pakistane gyvens musulmonai, Indijoje – hinduistai. Mano tėtis – hinduistas, mama – musulmonė. O kas mes su broliu Amilu? Tėtis mano, kad namuose mums nebesaugu. Šiąnakt leisimės į kelionę ieškoti naujų namų…

    Knygos leidimas iš dalies finansuotas Lietuvos kultūros tarybos.

    Knyga pateko į 2021 m. geriausių verstinių knygų vaikams ir jaunimui sąrašą.

    Į krepšelį
  • 14,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, jas puoselėja, ieško tradicinių lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį
  • 14,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį
  • 14,99 

    Maisto gaminimas su šeima ar draugais – vienas smagiausių užsiėmimų! O koks maisto gaminimo procesas gali būti malonesnis už jo ruošimą grilyje?

    Knyga „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ supažindins skaitytoją su viskuo, ką reikėtų žinoti apie grilį: kokios rūšies kepsninė jums tinkamiausia, kokį kurą rinktis, kaip įkurti grilį, kaip pasirinkti tinkamus produktus, prieskonius, kaip juos paruošti, kaip sužinoti, ar gaminys iškepęs.

    Knygoje „Grilis. Nuo žarijų iki patiekalų“ aprašyta net 90 grilio patiekalų receptų. Galėsite paruošti valgių iš mėsos, žuvies, daržovių, vaisių, sūrių, kiaušinių, kruopų, taip pat išsikepti duonos, picą ar pyragų.

    Receptai padės atskleisti ne tik skaniausių grilio kepsnių, šašlykų, mėsainių gaminimo paslaptis, bet ir žuvies, picos, sūrio, daržovių bei vaisių patiekalų ruošimo gudrybes.

    Malonių akimirkų ir skanių grilinimo atradimų!

    Į krepšelį

    Liko 2

  • 13,99 

    „Visur gera, bet namuose geriausia!“ Šie senolių išminties žodžiai turbūt tiksliausiai nusako DIDŽIOSIOS JAUKIŲ NAMŲ KNYGOS turinį. Ką daryti, kad namuose būtų jauku, gera, patogu, saugu, sveika?

    365 idėjos ir patarimai padės jums lengviau susitvarkyti buitį, atnaujinti ar pakeisti interjerą, sukurti jaukią atmosferą namuose. Knygoje rasite visko: nuo Kalėdų eglutės istorijos, kavos virimo patarimų, vonioje auginamų gėlių aprašymų iki natūralių valiklių gamybos būdų, spalvų derinimo interjere subtilybių, virtuvės baldų išdėstymo gudrybių ir kt.

    Ši knyga padės jums susikurti pačius jaukiausius namus, apie kokius svajojate!

    Į krepšelį
  • 11,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, jas puoselėja, ieško tradicinių lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį

    Liko 12

  • 11,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos