Parduotuvė | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 14,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, jas puoselėja, ieško tradicinių lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį
  • 14,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį
  • 11,99 

    Maisto gaminimas – jūsų pomėgis? Mėgstate nustebinti namiškius ir draugus vis naujesniais receptais? Ar norėtumėte gerai išmokti kelis pagrindinius gamybos būdus ir sužinoti kelias gudrybes, kad gamintumėte kaip virtuvės šefas? Jei taip, tai ši knyga kaip tik jums!

    Joje rasite atsakymus į daugelį klausimų, sužinosite, kas sieja miltus ir pelenus, kaip pasigaminti spalvotų naminių makaronų ar išsivirti Benedikto kiaušinį 3 būdais, kaip pagaminti tikrą sultinį, paruošti naminį majonezą, bešamelio ar kitus padažus, kaip pagaminti Kijevo kotletą (De Volaille), pasūdyti lašišą ar skumbrę…

    Taip pat rasite daugiau nei 170 duonos, picos, makaronų, virtinių,  blynų, kiaušinių, kruopų, daržovių, mėsos bei žuvies ir jūrų gėrybių patiekalų receptų.

    Į krepšelį
  • 11,99 

    Ar kada susimąstėte, kad metai turi 365 dienas ir tik 52 sekmadienius? Tik 52 šventadieniai, kai galime daugiau laiko praleisti su šeima: pramogauti, susėsti prie bendro stalo, pasidalyti savaitės džiaugsmais ir rūpesčiais, jaukiai ir neskubėdami pasimėgauti namuose pagamintais valgiais. Knyga „52 sekmadienio pietūs“ įkvėps jus paruošti šiuolaikiškus, nesudėtingus, skanius šventadienio pietus, ir nesvarbu, ar jų susirinksite šeštadienį, ar sekmadienį, ar kitą šventinę dieną. Knyga „52 sekmadienio pietūs“ – tai šventadienių valgiaraštis visiems metams! Jame rasite daugiau kaip 180 įvairių receptų: salotų, sriubų, antrųjų patiekalų ir, be abejo, desertų.

    Į krepšelį
  • 11,99 

    Dažnai didžiausi stebuklai glūdi mums po kojomis ir laukia, kol juos atrasime. Šiame iliustruotame žinyne ekologė Gintarė Karelina ir botanikė Sandra Saunoriūtė atveria skaitytojui duris į paslaptingą vaistinių ir prieskoninių augalų pasaulį, dalijasi žiniomis ir vertingais praktiniais patarimais.

    Knyga„Vaistiniai ir prieskoniniai augalai“ – tai žinynas, kuriame aprašyta 100 augalų rūšių. Vieni iš jų savaime auga Lietuvoje ir yra nuo seno vartojami įvairioms reikmėms. Kiti atkeliavo iš svetur, yra auginami daržuose, gėlynuose, specializuotuose ūkiuose.

    Knygoje Vaistiniai ir prieskoniniai augalai“ – rasite lietuviškus ir lotyniškus augalų rūšių pavadinimus, informacijos apie jų kilmę, auginimo ir dauginimo būdus. Sužinosite, kokių naudingųjų medžiagų augalai turi, kokios jų dalys vartojamos, kada jas rinkti ir kaip paruoštas laikyti ilgiau.

    Rinkite, auginkite, tinkamai vartokite ir būkite sveiki!

    Į krepšelį

    Liko 13

  • 11,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, jas puoselėja, ieško tradicinių lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį

    Liko 12

  • 11,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį
  • 4,99 

    Kišeninis grybų žinynas „Grybai Lietuvos miškuose“ skirtas norintiems pažinti Lietuvoje randamus grybus. Knyga „Grybai Lietuvos miškuose“ iliustruota spalvotomis nuotraukomis, simboliais, padėsiančiais atskirti valgomuosius ir nuodinguosius grybus ir sužinoti, kada, kur ir kokius grybus rinkti. Šis „Grybai Lietuvos miškuose“ žinynas – ir gamtos mylėtojo, ir grybautojo, ir namų šeimininkės knyga!

     

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos