Parduotuvė | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 15,49 

    Saulės nušviesti miško keliukai, kerintys gamtos vaizdai, laisvės kvapas ir gaivus vėjo kutenimas plaukuose… Visam tam tereikia dviejų dalykų – dviračio ir šios knygos!

    Knygos autorė – dviračių entuziastė Solveiga Dambrauskaitė-Bakutienė – apkeliavo daugiau nei pusę Lietuvos ir dalinasi ne tik vaizdingiausiais maršrutais po miestus ir miestelius, vaizdingus gamtos kampelius, žmogaus nepaliestus miškus, bet ir naudingais patarimais, praversiančiais tiek patyrusiems dviratininkams, tiek dar tik atrandantiems kelionių dviračiu teikiamus malonumus.

    Knygoje rasite:

    • 40 kruopščiai atrinktų gražiausių dviračių maršrutų Lietuvoje;
    • maršrutų schemas;
    • maršrutų informaciją su GPS koordinatėmis;
    • knygos autorės, dviračių žygių organizatorės, patarimus.
    Į krepšelį
  • 10,99 

    Vairavimo egzaminas daugeliui būsimųjų vairuotojų kelia baimę, kuri atsiranda dėl nepasitikėjimo savo jėgomis. Kaip tą baimę įveikti? Pasiruošti taip, kad jūsų žinios bei įgūdžiai nekeltų jokių abejonių!

    Knyga „100 patarimų, kaip išlaikyti vairavimo egzaminą“ pateikia paprastus, patikrintus ir lengvai pritaikomus patarimus tiesiai iš du kartus geriausia Lietuvos vairuotoja pripažintos Solveigos Dambrauskaitės-Bakutienės lūpų.

    Jie padės atsikratyti baimių, drąsiai sėsti prie vairo ir sėkmingai išlaikyti B kategorijos vairavimo egzaminus. Knyga „100 patarimų, kaip išlaikyti vairavimo egzaminą“ vertinga ne tik dėl gausybės vairavimo mokytojos patarimų, kaip geriau pasiruošti vairavimo teorijos ir praktikos egzaminams, bet ir dėl praktinės informacijos, eismo situacijų schemų bei kitų naudingų iliustracijų, rekomendacijų, vertingų nuorodų.

    Į krepšelį
  • 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Į krepšelį

    Liko 1

  • 4,99 

    Kišeninis grybų žinynas „Grybai Lietuvos miškuose“ skirtas norintiems pažinti Lietuvoje randamus grybus. Knyga „Grybai Lietuvos miškuose“ iliustruota spalvotomis nuotraukomis, simboliais, padėsiančiais atskirti valgomuosius ir nuodinguosius grybus ir sužinoti, kada, kur ir kokius grybus rinkti. Šis „Grybai Lietuvos miškuose“ žinynas – ir gamtos mylėtojo, ir grybautojo, ir namų šeimininkės knyga!

     

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos