Parduotuvė | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    9,59 11,99 

    Vaiva Lukošienė – visuomenės sveikatos ugdymo ir gyvensenos medicinos specialistė, medicinos kosmetologė, alergiška moteris, alergiško vyro žmona, auginanti alergišką sūnų – remdamasi asmenine patirtimi knygoje „Ačiū, ne – aš alergiškas“ dalijasi naudingais patarimais, kaip gyventi, jei esi alergiškas, ką daryti, kad išvengtum bemiegių naktų. Aktuali informacija, paguoda, patarimai ir receptai – visa tai ras alergiškas žmogus, ir alergiško vaiko mama, ir visi, kuriems tenka vienaip ar kitaip susidurti su šia, mūsų laikais vis dažnėjančia, būkle knygoje „Ačiū, ne – aš alergiškas“.

    Alergija – tai visai kitoks gyvenimo būdas, išbandymas ne tik alergiškam žmogui, bet ir jo šeimai; tačiau nustebsite, kiek problemų galima išspręsti kantrybe ir rūpestingumu! Knyga „Ačiū, ne – aš alergiškas“ pilna naudingų patarimų: kaip tvarkyti namus, kokią kosmetiką rinktis, daugiau kaip 100 receptų, pagal kuriuos galėsite pasigaminti patiekalų ir jų sudedamųjų dalių iš jums leistinų produktų.

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    3,99 4,99 

    Kišeninis grybų žinynas „Grybai Lietuvos miškuose“ skirtas norintiems pažinti Lietuvoje randamus grybus. Knyga „Grybai Lietuvos miškuose“ iliustruota spalvotomis nuotraukomis, simboliais, padėsiančiais atskirti valgomuosius ir nuodinguosius grybus ir sužinoti, kada, kur ir kokius grybus rinkti. Šis „Grybai Lietuvos miškuose“ žinynas – ir gamtos mylėtojo, ir grybautojo, ir namų šeimininkės knyga!

     

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    9,19 11,49 

    Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Knyga „Lietuvos virtuvė“  turi beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

    Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos