ISBN 978-609-8090-97-0
Puslapių skaičius: 233
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2016
Auginu ir gaminu (su mini defektais)
5,99 €
„Auginu ir gaminu“ – tai knyga, skirta visiems siekiantiems gyventi sveikai. Knygoje patariama, kaip lengvai užsiauginti daržovių savo darže ir kaip jas sveikai bei skaniai paruošti savo namų virtuvėje. Pirmoje knygos dalyje pateikiama patarimų apie daržo sodinimą, daržovių auginimą ir priežiūrą, o antroje – daug gardžių patiekalų receptų iš pačių užsiaugintų daržovių.
„Auginu ir gaminu“ – tai knyga, skirta visiems siekiantiems gyventi sveikai. Knygoje patariama, kaip lengvai užsiauginti daržovių savo darže ir kaip jas sveikai bei skaniai paruošti savo namų virtuvėje. Pirmoje knygos dalyje pateikiama patarimų apie daržo sodinimą, daržovių auginimą ir priežiūrą, o antroje – daug gardžių patiekalų receptų iš pačių užsiaugintų daržovių.
– Gegužės pradžioje daržo lysvėse sėkite morkų, gražgarsčių, žirnių, ridikėlių, špinatų, petražolių, salotų, krapų, burokėlių, pastarnokų, svogūnų, gelteklių. – Morkų sėklos smulkios ir sudygsta negreit: kai dirvos temperatūra 11 °C, – per 16 dienų, o kai 8 °C, – per 25 dienas. Maži daigeliai nebijo trumpalaikių šalnų. Morkos sėjamos įvairiu laiku, atsižvelgiant į tai, kokiu tikslu bus auginamos. Dygstančioms morkoms būtina drėgmė.
– Morkų sėklos smulkios ir sudygsta negreit: kai dirvos temperatūra 11 °C, – per 16 dienų, o kai 8 °C, – per 25 dienas. Maži daigeliai nebijo trumpalaikių šalnų. Morkos sėjamos įvairiu laiku, atsižvelgiant į tai, kokiu tikslu bus auginamos. Dygstančioms morkoms būtina drėgmė.
– Neskubėkite iš karto pasėti visų morkų ir burokėlių, dalį jų pasėkite vėliau, kol dar drėgna dirva. Jų derlių sunaudosite žiemą, daržovės sėkmingai išsilaikys ir iki pavasario. Dirvai perdžiūvus, užsitęsia jų dygimas, vėliau ima derėti.
Skaitykite daugiau: manonamai.lt
Jums taip pat gali patikti
10,99 €
Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knygoje rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!
Tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!
10,99 €
Knyga „Gėrybės iš gamtos“ skirta visiems, kurie rūpinasi savo ir artimųjų sveikata, mėgsta poilsį gamtoje derinti su naudinga veikla: renka vaistinguosius augalus, uogas, vaisius, grybus, mėgsta tikrą lietuvišką pirtį. Knygoje rasite daugiau kaip 180 idėjų, kaip, kur, kada rinkti įvairias gamtos gėrybes, kaip jas paruošti naudoti.
Ieškoti pagal kategoriją
Prekės su nuolaida
-
RINKINYS: Berniukas baltame kambaryje + Mergaitė keistoje šalyje
15,98 €13,99 € -
RINKINYS: Žodžių sąrašas + Paskutinis žodis
17,98 €15,99 € -
RINKINYS: Slieko knygų serija
11,98 €9,98 € -
RINKINYS: Žodžių sąrašas + Berniukas baltame kambaryje
16,98 €13,98 € -
RINKINYS: Lietuviška virtuvė
23,98 €16,98 €