ISBN 978-609-8090-97-0
Puslapių skaičius: 233
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2016
Auginu ir gaminu
10,99 €
„Auginu ir gaminu“ – tai knyga, skirta visiems siekiantiems gyventi sveikai. Knygoje patariama, kaip lengvai užsiauginti daržovių savo darže ir kaip jas sveikai bei skaniai paruošti savo namų virtuvėje. Pirmoje knygos dalyje pateikiama patarimų apie daržo sodinimą, daržovių auginimą ir priežiūrą, o antroje – daug gardžių patiekalų receptų iš pačių užsiaugintų daržovių.
„Auginu ir gaminu“ – tai knyga, skirta visiems siekiantiems gyventi sveikai. Knygoje patariama, kaip lengvai užsiauginti daržovių savo darže ir kaip jas sveikai bei skaniai paruošti savo namų virtuvėje. Pirmoje knygos dalyje pateikiama patarimų apie daržo sodinimą, daržovių auginimą ir priežiūrą, o antroje – daug gardžių patiekalų receptų iš pačių užsiaugintų daržovių.
– Gegužės pradžioje daržo lysvėse sėkite morkų, gražgarsčių, žirnių, ridikėlių, špinatų, petražolių, salotų, krapų, burokėlių, pastarnokų, svogūnų, gelteklių. – Morkų sėklos smulkios ir sudygsta negreit: kai dirvos temperatūra 11 °C, – per 16 dienų, o kai 8 °C, – per 25 dienas. Maži daigeliai nebijo trumpalaikių šalnų. Morkos sėjamos įvairiu laiku, atsižvelgiant į tai, kokiu tikslu bus auginamos. Dygstančioms morkoms būtina drėgmė.
– Morkų sėklos smulkios ir sudygsta negreit: kai dirvos temperatūra 11 °C, – per 16 dienų, o kai 8 °C, – per 25 dienas. Maži daigeliai nebijo trumpalaikių šalnų. Morkos sėjamos įvairiu laiku, atsižvelgiant į tai, kokiu tikslu bus auginamos. Dygstančioms morkoms būtina drėgmė.
– Neskubėkite iš karto pasėti visų morkų ir burokėlių, dalį jų pasėkite vėliau, kol dar drėgna dirva. Jų derlių sunaudosite žiemą, daržovės sėkmingai išsilaikys ir iki pavasario. Dirvai perdžiūvus, užsitęsia jų dygimas, vėliau ima derėti.
Skaitykite daugiau: manonamai.lt
Būk pirmas palikęs atsiliepimą „Auginu ir gaminu“ Atšaukti atsakymą
Jums taip pat gali patikti
10,99 €
„Uogos ir vaisiai“ knygoje rasite daugiau kaip 160 gardžių patiekalų receptų iš uogų ir vaisių. Užkandžiai, salotos, sriubos, kepsniai, desertai, gėrimai, padažai, džemai iš 10 rūšių uogų – nuo aviečių iki spanguolių, ir iš 19 rūšių vaisių – nuo ananasų iki persimonų! Pasinaudoję receptais galėsite pasigaminti ne tik puikių desertų, gėrimų, bet ir skanių salotų, kepsnių, įvairių padažų ir pagardų.
Atraskite naujų skonių ir mėgaukitės vaisiais ir uogom visus metus!
10,99 €
Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knygoje rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!
Tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!
10,99 €
Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti. Knygoje laukia kruopščiai atrinkti lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptai. Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson. Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!
10,99 €
Be kiaušinių nepagaminsite beveik nieko, o su kiaušiniais – labai daug ir įvairių patiekalų. Nuo nesudėtingos plaktos kiaušinienės iki burnoje tirpstančių migdolinių orinukų! Daugiau kaip 120 receptų leis jums pasigaminti puikių patiekalų pusryčiams, pietums, vakarienei ir saldžiam stalui be jokio vargo! Galėsite pasigaminti Benedikto, škotiškų, marinuotų ar aliejuje keptų kiaušinių, naminio majonezo, išsikepti tikrą prancūzišką ar itališką omletą. Paruošti prancūziškų, ispaniškų, itališkų, portugališkų, meksikietiškų saldumynų taip pat bus labai paprasta. Namuose galėsite išsikepti netgi šakočio „brolį“!
Taip pat rasite daug naudingų patarimų, kaip atskirti šviežią kiaušinį nuo seno, ką daryti, jei nesunaudojote kiaušinių trynių ar baltymų, kaip marginti kiaušinius Velykoms.
Ieškoti pagal kategoriją
Prekės su nuolaida
-
RINKINYS: Magiškų gyvūnų mokyklos knygų serija
31,96 €23,96 €
Atsiliepimai
Dar nėra atsiliepimų.