Lithuanian Cuisine. Traditional Holidays and Food (su dėžute) | Terra Publica

Lithuanian Cuisine. Traditional Holidays and Food (su dėžute)

Gabrielė Šulinskaitė, Irina Koscelkovskienė, Libertas Klimka

14,99 

„Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

+ -

Lithuanian Cuisine. Traditional Holidays and Food (su dėžute)

14,99 

        
Viso kaina: 44,97 

Kaip lietuviai šventė didžiąsias metų šventes – Kūčias, Kalėdas, Užgavėnes, Velykas, Jonines, Žolinę, Visų Šventųjų dieną ar Vėlines? Kokių papročių laikėsi per vestuves ar krikštynas? Kokius valgius gamino?

Apie reikšmingiausias tradicines lietuvių šventes, sambūrius, švenčių papročius, valgius knygoje pasakoja Lietuvoje gerai žinomas baltų kosmologijos, kalendorinių liaudies papročių žinovas profesorius Libertas Klimka.

Rasite ir 80 tradicinių lietuviškų valgių receptų: nuo šaltibarščių, cepelinų iki varškės sūrio ar šakočio.

Knyga pateikiama su puošnia dėžute, todėl nebereikia jaudintis dėl dovanos įpakavimo.

Uždaryti
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos