RINKINYS: Lietuviška virtuvė | Terra Publica

RINKINYS: Lietuviška virtuvė

Daiva Dmuchovska

16,98 

Lithuanian Cuisine. Traditional Holidays and Food
11,99 

Neturime

Gaukite el. pranešimą kai turėsime

Sudarytojas: Daiva Dmuchovska

Leidykla: Terra Publica

Metai: 2019

Svoris: 1800 g

Išmatavimai: 215 × 226 mm

Kalba: Anglų, Lietuvių


Rinkinį sudaro knyga „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ lietuvių kalba ir „Lithuanian Cuisine. Traditional Holidays and Food“ anglų kalba. Knygos, skirtos visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų Kaip lietuviai šventė didžiąsias metų šventes – Kūčias, Kalėdas, Užgavėnes, Velykas, Jonines, Žolinę, Visų Šventųjų dieną ar Vėlines? Kokių papročių laikėsi per vestuves ar krikštynas? Kokius valgius gamino? Apie reikšmingiausias tradicines lietuvių šventes, sambūrius, švenčių papročius, valgius knygoje pasakoja Lietuvoje gerai žinomas baltų kosmologijos, kalendorinių liaudies papročių žinovas profesorius Libertas Klimka. Rasite ir 80 tradicinių lietuviškų valgių receptų: nuo šaltibarščių, cepelinų iki varškės sūrio ar šakočio.

Autoriai

Gabrielė ŠulinskaitėIrina KoscelkovskienėLibertas Klimka

Apie reikšmingiausias lietuvių švenčių tradicijas, sambūrius, papročius, valgius knygoje pasakoja baltų kosmologijos ir kalendorinių liaudies papročių žinovas profesorius Libertas Klimka.

atsiliepimai

Atsiliepimai

Dar nėra atsiliepimų.

Būk pirmas palikęs atsiliepimą “RINKINYS: Lietuviška virtuvė”

Uždaryti
Ieškoti pagal kategoriją
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos