Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai | Terra Publica

Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai

Gabrielė Šulinskaitė, Irina Koscelkovskienė, Libertas Klimka

11,99 

Liko 12

+ -

Autorius: Gabrielė Šulinskaitė, Irina Koscelkovskienė, Libertas Klimka

Sudarytojas: Daiva Dmuchovska

Leidykla: Terra Publica

Metai: 2019

Puslapių skaičius: 204

ISBN: 978-609-473-136-5

Svoris: 900 g

Išmatavimai: 215 × 226 mm

Tipas: Akcijos, Kulinarinės knygos

Viršelis: Kietas

Kalba: Lietuvių


„Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, jas puoselėja, ieško tradicinių lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai

11,99 

  
Viso kaina: 11,99 

Kaip lietuviai šventė didžiąsias metų šventes – Kūčias, Kalėdas, Užgavėnes, Velykas, Jonines, Žolinę, Visų Šventųjų dieną ar Vėlines? Kokių papročių laikėsi per vestuves ar krikštynas? Kokius valgius gamino?

Rasite ir 80 tradicinių lietuviškų valgių receptų: nuo šaltibarščių, cepelinų iki varškės sūrio ar šakočio.

Autoriai

Apie reikšmingiausias lietuvių švenčių tradicijas, sambūrius, papročius, valgius knygoje pasakoja baltų kosmologijos ir kalendorinių liaudies papročių žinovas profesorius Libertas Klimka.

Produkto kodas: 9786094731365 Kategorijos: , , ,
Uždaryti
Ieškoti pagal kategoriją
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos