Kulinarinės knygos Archives | Terra Publica

Kulinarinės knygos

Leidyklos „Terra Publica“ kulinarinės knygos – tai knygos, kuriose ne tik rasite tradicinių, pasaulio šalių valgių, desertų receptų, bet ir sužinosite ne vieną virtuvės paslaptį bei įdomią recepto istoriją. Kulinarinės knygos pritaikytos ir alergiškiems, vaistiniais, prieskoniniais augalais besidomintiems skaitytojams,Skaityti daugiau...

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 4,99 

    Kišeninis grybų žinynas „Grybai Lietuvos miškuose“ skirtas norintiems pažinti Lietuvoje randamus grybus. Knyga „Grybai Lietuvos miškuose“ iliustruota spalvotomis nuotraukomis, simboliais, padėsiančiais atskirti valgomuosius ir nuodinguosius grybus ir sužinoti, kada, kur ir kokius grybus rinkti. Šis „Grybai Lietuvos miškuose“ žinynas – ir gamtos mylėtojo, ir grybautojo, ir namų šeimininkės knyga!

     

    Į krepšelį
  • 4,99 

    Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Knyga „Grybai ant stalo“ – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Kategorijos