grybų patiekalai Archives | Terra Publica

Rezultatų: 1

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • Rezultatų: 1

  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    3,99 4,99 

    Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Knyga „Grybai ant stalo“ – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos