maisto ruošimas Archives | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -22%
    -22%
    RIBOTA

    8,57 10,99 

    Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knyga „Konservavimas. Lengvai ir paprastai“ rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!

    Knyga „Konservavimas. Lengvai ir paprastai“- tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!

     

    Į krepšelį
  • -22%
    -22%
    RIBOTA

    8,57 10,99 

    „Auginu ir gaminu“tai knyga, skirta visiems siekiantiems gyventi sveikai. Knygoje „Auginu ir gaminu“ patariama, kaip lengvai užsiauginti daržovių savo darže ir kaip jas sveikai bei skaniai paruošti savo namų virtuvėje. Knyga „Auginu ir gaminu“ suskirstyta į skyrius: pirmoje  dalyje pateikiama patarimų apie daržo sodinimą, daržovių auginimą ir priežiūrą, o antroje – daug gardžių patiekalų receptų iš pačių užsiaugintų daržovių.

    Į krepšelį
  • Išparduota
    Išparduota

    8,99 

    „Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

    Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos