Receptai Archives | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -40%
    -40%
    RIBOTA

    5,99 9,99 

    Knyga „Kulinarinės kelionės“ padės puikiai praleisti laisvalaikį Lietuvoje su šeima ar draugais. Joje rasite gražiausių Lietuvos vietovių aprašymus, sužinosite, kokių tradicinių valgių verta paskanauti įvairiuose Lietuvos kampeliuose, kur galima išmokti pasigaminti skirtingoms vietovėms būdingų patiekalų. Sužinosite, ką apie savo gimtąsias vietas kalba žymūs Lietuvos žmonės, kokiais šeimos valgių receptais jie dalijasi su skaitytojais. Knygoje „Kulinarinės kelionės“ rasite daugiau kaip 100 tradicinių lietuviškų valgių aprašymų ir receptų.

    Pažinkime, skanaukime, gaminkime!

    Į krepšelį
  • -45%
    -45%
    RIBOTA

    5,99 10,99 

    Knyga „Gėrybės iš gamtos“ skirta visiems, kurie rūpinasi savo ir artimųjų sveikata, mėgsta poilsį gamtoje derinti su naudinga veikla: renka vaistinguosius augalus, uogas, vaisius, grybus, mėgsta tikrą lietuvišką pirtį. Knygoje  „Gėrybės iš gamtos“  rasite daugiau kaip 180 idėjų, kaip, kur, kada rinkti įvairias gamtos gėrybes, kaip jas paruošti naudoti.

    Dažniau ištrūkime į gamtą. Juk gamta – mūsų sveikatos šaltinis!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    Knyga „Gėrybės iš gamtos“ skirta visiems, kurie rūpinasi savo ir artimųjų sveikata, mėgsta poilsį gamtoje derinti su naudinga veikla: renka vaistinguosius augalus, uogas, vaisius, grybus, mėgsta tikrą lietuvišką pirtį. Knygoje  „Gėrybės iš gamtos“  rasite daugiau kaip 180 idėjų, kaip, kur, kada rinkti įvairias gamtos gėrybes, kaip jas paruošti naudoti.

    Dažniau ištrūkime į gamtą. Juk gamta – mūsų sveikatos šaltinis!

    Į krepšelį
  • 9,99 

    Knyga „Kulinarinės kelionės“ padės puikiai praleisti laisvalaikį Lietuvoje su šeima ar draugais. Joje rasite gražiausių Lietuvos vietovių aprašymus, sužinosite, kokių tradicinių valgių verta paskanauti įvairiuose Lietuvos kampeliuose, kur galima išmokti pasigaminti skirtingoms vietovėms būdingų patiekalų. Sužinosite, ką apie savo gimtąsias vietas kalba žymūs Lietuvos žmonės, kokiais šeimos valgių receptais jie dalijasi su skaitytojais. Knygoje „Kulinarinės kelionės“ rasite daugiau kaip 100 tradicinių lietuviškų valgių aprašymų ir receptų.

    Pažinkime, skanaukime, gaminkime!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    Knyga „Iš kiaušinių. Lengvai ir paprastai“ – tai receptų ir praktiškų patarimų knyga norintiems sužinoti, kaip namuose pasigaminti klasikinių kiaušinių patiekalų pusryčiams, pietums, vakarienei ir saldžiam stalui.

    Be kiaušinių nepagaminsite beveik nieko, o su kiaušiniais – labai daug ir įvairių patiekalų. Nuo nesudėtingos plaktos kiaušinienės iki burnoje tirpstančių migdolinių orinukų! Daugiau kaip 120 receptų leis jums pasigaminti puikių patiekalų pusryčiams, pietums, vakarienei ir saldžiam stalui be jokio vargo! Galėsite pasigaminti Benedikto, škotiškų, marinuotų ar aliejuje keptų kiaušinių, naminio majonezo, išsikepti tikrą prancūzišką ar itališką omletą. Paruošti prancūziškų, ispaniškų, itališkų, portugališkų, meksikietiškų saldumynų taip pat bus labai paprasta. Namuose galėsite išsikepti netgi šakočio „brolį“!

    Knygoje „Iš kiaušinių. Lengvai ir paprastai“ rasite daug naudingų patarimų, kaip atskirti šviežią kiaušinį nuo seno, ką daryti, jei nesunaudojote kiaušinių trynių ar baltymų, kaip marginti kiaušinius Velykoms.

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Šventiniai patiekalai“ – tai puikus šventinių patiekalų bei stalo puošybos vadovas mėgstantiems namuose rengti įvairias šventes – gimtadienius, draugų vakarėlius, Velykas, Kūčias, Kalėdas, Naujuosius metus!

    Knygoje„Šventiniai patiekalai“ rasite 130 šventinių patiekalų receptų: nuo sumuštinukų iki mėsos bei žuvies vyniotinių, įvairių kepsnių, skanių tortų, pyragaičių ir įvairių kokteilių. Sužinosite, kuo pavaišinti svečius, kaip papuošti patiekalus, tinkamai dekoruoti bei serviruoti stalą, kad sukurtumėte tikrą šventę savo namuose.

    Šiek tiek produktų, pastangų, kantrybės, kūrybos, meilės – ir jūsų šventės sėkmė garantuota!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti. Knyga Kruopos. Lengvai ir paprastai“ pilna kruopščiai atrinktų lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptų. Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson. Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą Kruopos. Lengvai ir paprastai“, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!

     

    Į krepšelį

    Liko 5

  • 10,99 

    Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knyga „Konservavimas. Lengvai ir paprastai“ rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!

    Knyga „Konservavimas. Lengvai ir paprastai“- tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!

     

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Uogos ir vaisiai“ – tai knyga, kurioje rasite daugiau kaip 160 gardžių patiekalų receptų iš uogų ir vaisių. Užkandžiai, salotos, sriubos, kepsniai, desertai, gėrimai, padažai, džemai iš 10 rūšių uogų – nuo aviečių iki spanguolių, ir iš 19 rūšių vaisių – nuo ananasų iki persimonų! Pasinaudoję „Uogos ir vaisiai“ knygos receptais galėsite pasigaminti ne tik puikių desertų, gėrimų, bet ir skanių salotų, kepsnių, įvairių padažų ir pagardų.

    Atraskite naujų skonių ir mėgaukitės vaisiais ir uogom visus metus!

    Į krepšelį
  • 9,99 

    Knyga „Praktiškos moters knyga“, skirta vasarai, jau antroji praktinių patarimų serijos knyga, kuri padės kiekvienai moteriai ne tik tinkamai suplanuoti atostogas, bet ir pasirūpinti savo išvaizda, sveikata.
    Knygoje „Praktiškos moters knyga“ rasite patarimų, kaip namuose pasigaminti įvairių kosmetikos priemonių iš natūralių produktų, ką daryti, kad neperkaistumėte saulėje, kaip tinkamai mėgautis vandens teikiamais malonumais, puoselėti veją ir gėlyną, kokias gėles auginti vasarą. Daugiau nei 150 receptų bus naudingi visoms, kurios nori maitinti savo šeimą ir draugus šviežiais ir skaniais patiekalais iš vasaros gėrybių, surengti puikią iškylą gamtoje ar paruošti žiemai naminių uogienių, džemų, pagardų, padažų, skaniai užraugti agurkus ar marinuoti pomidorus. Džiaukitės vasara, mėgaukitės jos teikiamais malonumais, pasisemkite naujų idėjų!

    Į krepšelį

    Liko 6

  • -44%
    -44%
    RIBOTA

    4,99 8,99 

    „Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

    Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

    Į krepšelį

    Liko 1

  • 4,99 

    Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Knyga „Grybai ant stalo“ – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.

    Į krepšelį
  • 4,99 

    “Lithuanian cuisine. Food and celebrations” – cook book. Traditional Lithuanian festivals are being celebrated in accordance with natural rhythms for many decades already and are a part of our national Lithuanian culture. They are a source of ideas on how to reinvent the ancient traditions and keep them alive. Lithuanian cuisine is the same, as it retains traditions and inspires the chefs to learn and discover new flavours every time. And this cook book is the same, for the old cooking traditions are presented in modern way while offering an opportunity to celebrate, cook, taste and get in touch with our Lithuanian traditions.

    Į krepšelį

    Liko 7

  • Išparduota
    Išparduota

    8,99 

    „Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

    Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos