Receptai Archives | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 9,99 

    Knyga „Praktiškos moters knyga“, skirta vasarai, jau antroji praktinių patarimų serijos knyga, kuri padės kiekvienai moteriai ne tik tinkamai suplanuoti atostogas, bet ir pasirūpinti savo išvaizda, sveikata.
    Knygoje „Praktiškos moters knyga“ rasite patarimų, kaip namuose pasigaminti įvairių kosmetikos priemonių iš natūralių produktų, ką daryti, kad neperkaistumėte saulėje, kaip tinkamai mėgautis vandens teikiamais malonumais, puoselėti veją ir gėlyną, kokias gėles auginti vasarą. Daugiau nei 150 receptų bus naudingi visoms, kurios nori maitinti savo šeimą ir draugus šviežiais ir skaniais patiekalais iš vasaros gėrybių, surengti puikią iškylą gamtoje ar paruošti žiemai naminių uogienių, džemų, pagardų, padažų, skaniai užraugti agurkus ar marinuoti pomidorus. Džiaukitės vasara, mėgaukitės jos teikiamais malonumais, pasisemkite naujų idėjų!

    Į krepšelį

    Liko 8

  • -44%
    -44%
    RIBOTA

    4,99 8,99 

    „Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

    Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

    Į krepšelį
  • 4,99 

    Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Knyga „Grybai ant stalo“ – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.

    Į krepšelį
  • -47%
    -47%
    RIBOTA

    5,79 10,99 

    Kai atšyla oras, taip norisi išbėgti iš virtuvės! Imame kepsninę, statome prie namų ar lekiame į gamtą. O kodėl gi nepabandžius, susirinkus visas reikalingas priemones, sėsti į automobilį ir pasileisti po gražiausias Lietuvos vietas. Patirsite naujų įspūdžių ir malonumų – pamatysite, ko dar nematėte, pagaminsite, ko dar neragavote. Knyga „Iškylos Lietuvoje: kelionės ir receptai“ padės kiekvieną jūsų kelionę paversti smagia pramoga – patirsite naujų įspūdžių, lankydamiesi nuostabiose Lietuvos vietose, skaniai ir sočiai pasivaišinsite, naudodamiesi pateiktais receptais ir ugnies teikiamais malonumais.
    Iškylaukime, pramogaukime Lietuvoje kartu su draugais ir giminaičiais!
    Žinyne rasite:
    – 20 įdomiausių kelionių maršrutų po Lietuvą automobiliu;
    – 100 vertingiausių lankytinų objektų;
    – daugiau kaip 150 gamtoje gaminamų patiekalų receptų.

     

    Į krepšelį
  • Išparduota
    Išparduota

    8,99 

    „Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

    Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

    Daugiau

    Neturime

  • Išparduota
    Išparduota

    4,99 

    “Lithuanian cuisine. Food and celebrations” – cook book. Traditional Lithuanian festivals are being celebrated in accordance with natural rhythms for many decades already and are a part of our national Lithuanian culture. They are a source of ideas on how to reinvent the ancient traditions and keep them alive. Lithuanian cuisine is the same, as it retains traditions and inspires the chefs to learn and discover new flavours every time. And this cook book is the same, for the old cooking traditions are presented in modern way while offering an opportunity to celebrate, cook, taste and get in touch with our Lithuanian traditions.

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos