Receptai Archives | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 10,99 

    Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti. Knyga Kruopos. Lengvai ir paprastai“ pilna kruopščiai atrinktų lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptų. Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson. Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą Kruopos. Lengvai ir paprastai“, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!

     

    Į krepšelį

    Liko 5

  • 10,99 

    Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knyga „Konservavimas. Lengvai ir paprastai“ rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!

    Knyga „Konservavimas. Lengvai ir paprastai“- tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!

     

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Uogos ir vaisiai“ – tai knyga, kurioje rasite daugiau kaip 160 gardžių patiekalų receptų iš uogų ir vaisių. Užkandžiai, salotos, sriubos, kepsniai, desertai, gėrimai, padažai, džemai iš 10 rūšių uogų – nuo aviečių iki spanguolių, ir iš 19 rūšių vaisių – nuo ananasų iki persimonų! Pasinaudoję „Uogos ir vaisiai“ knygos receptais galėsite pasigaminti ne tik puikių desertų, gėrimų, bet ir skanių salotų, kepsnių, įvairių padažų ir pagardų.

    Atraskite naujų skonių ir mėgaukitės vaisiais ir uogom visus metus!

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos