Lietuvos virtuvė
Lietuvos virtuvė 48-49Lietuvos virtuvė 142-143Lietuvos virtuvė 166-167

Lietuvos virtuvė

Autorių Dovilės ir Manto Bajalių knyga „Lietuvos virtuvė“ skirta visiems mėgstantiems lietuviškus valgius. Joje beveik 100 išbandytų patiekalų receptų: nuo visų mėgstamų šaltibarščių ir didžkukulių, įvairių virtinių iki troškintos šernienos, kalėdinės žąsies, „Skruzdėlyno“ ir medaus torto.

Detalės

Autoriai: Dovilė ir Mantas Bajaliai
ISBN 978-609-473-063-4
Formatas: 200 x 256 mm
Puslapių skaičius: 176
Svoris 864 g
Kalba: lietuvių
Kieti, spalvoti viršeliai
Metai: 2017

11,49 

Atsiliepimai

Prieš Jus – Dovilės Bajalienės ir Manto Bajalio, tinklaraščio „Skanios Bajalių šeimos istorijos“ ir kulinarinių knygų autorių, parengta tradicinių lietuviškų patiekalų knyga. Joje – beveik 100 lietuviškos virtuvės receptų: tradicinės sriubos, mėsos užkandžiai ir kepsniai, šaltieji ir karštieji žuvies, bulvių ir grybų valgiai, varškės ir miltiniai patiekalai, saldumynai. Rasite šaltibarščių, barštelių su ausytėmis, grybienės, agurkinės, alaus, žemuogių, mėlynių, kopūstų bei kitokių sriubų receptų. Sužinosite, kaip išsivirti skanios šaltienos, pagaminti karkos ar liežuvių vyniotinį, iškepti kibinus, grikainius, kugelį su rūkyta vištiena, šonkauliukų „kelmą“, kalėdinę žąsį, ištroškinti šernieną, paruošti Kūčių silkę ar kitą burnoje tirpstantį patiekalą. O kur dar naminės spurgos, žagarėliai, „Skruzdėlynas“, medaus tortas!

Gaminkite ir vaišinkite! Tegul lietuviškos virtuvės patiekalai sukviečia į šiltus namus visą šeimą, draugus, padeda dalytis maloniais prisiminimais, įkvepia eksperimentuoti, ieškoti naujo skonio, džiaugtis kulinariniais atradimais!

Atgal į parduotuvę