Receptai Archives | Terra Publica

  • Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    9,59 11,99 

    „Lietuviška virtuvė. Tradicinės šventės ir valgiai“ – knyga, skirta visiems, kurie domisi mūsų tautinėmis tradicijomis, puoselėja jas, ieško autentiškų lietuviškų valgių receptų. Prof. Libertas Klimka supažindina su dvylikos svarbiausių kalendorinių lietuvių švenčių tradicijomis ir papročiais. Na, o vaišės lietuviui visada buvo svarbios, tad mėgstantys gaminti knygoje ras net 80 lietuviškų valgių receptų.

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    7,99 9,99 

    Knyga „Kulinarinės kelionės“ padės puikiai praleisti laisvalaikį Lietuvoje su šeima ar draugais. Joje rasite gražiausių Lietuvos vietovių aprašymus, sužinosite, kokių tradicinių valgių verta paskanauti įvairiuose Lietuvos kampeliuose, kur galima išmokti pasigaminti skirtingoms vietovėms būdingų patiekalų. Sužinosite, ką apie savo gimtąsias vietas kalba žymūs Lietuvos žmonės, kokiais šeimos valgių receptais jie dalijasi su skaitytojais. Knygoje „Kulinarinės kelionės“ rasite daugiau kaip 100 tradicinių lietuviškų valgių aprašymų ir receptų.

    Pažinkime, skanaukime, gaminkime!

    Į krepšelį

    Liko 119

  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    8,79 10,99 

    Knyga „Iš kiaušinių. Lengvai ir paprastai“ – tai receptų ir praktiškų patarimų knyga norintiems sužinoti, kaip namuose pasigaminti klasikinių kiaušinių patiekalų pusryčiams, pietums, vakarienei ir saldžiam stalui.

    Be kiaušinių nepagaminsite beveik nieko, o su kiaušiniais – labai daug ir įvairių patiekalų. Nuo nesudėtingos plaktos kiaušinienės iki burnoje tirpstančių migdolinių orinukų! Daugiau kaip 120 receptų leis jums pasigaminti puikių patiekalų pusryčiams, pietums, vakarienei ir saldžiam stalui be jokio vargo! Galėsite pasigaminti Benedikto, škotiškų, marinuotų ar aliejuje keptų kiaušinių, naminio majonezo, išsikepti tikrą prancūzišką ar itališką omletą. Paruošti prancūziškų, ispaniškų, itališkų, portugališkų, meksikietiškų saldumynų taip pat bus labai paprasta. Namuose galėsite išsikepti netgi šakočio „brolį“!

    Knygoje „Iš kiaušinių. Lengvai ir paprastai“ rasite daug naudingų patarimų, kaip atskirti šviežią kiaušinį nuo seno, ką daryti, jei nesunaudojote kiaušinių trynių ar baltymų, kaip marginti kiaušinius Velykoms.

    Į krepšelį

    Liko 25

  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    8,79 10,99 

    „Uogos ir vaisiai“ – tai knyga, kurioje rasite daugiau kaip 160 gardžių patiekalų receptų iš uogų ir vaisių. Užkandžiai, salotos, sriubos, kepsniai, desertai, gėrimai, padažai, džemai iš 10 rūšių uogų – nuo aviečių iki spanguolių, ir iš 19 rūšių vaisių – nuo ananasų iki persimonų! Pasinaudoję „Uogos ir vaisiai“ knygos receptais galėsite pasigaminti ne tik puikių desertų, gėrimų, bet ir skanių salotų, kepsnių, įvairių padažų ir pagardų.

    Atraskite naujų skonių ir mėgaukitės vaisiais ir uogom visus metus!

    Į krepšelį

    Liko 77

  • -20%
    -20%
    RIBOTA

    3,99 4,99 

    Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Knyga „Grybai ant stalo“ – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.

    Į krepšelį
  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    8,79 10,99 

    Knyga „Gėrybės iš gamtos“ skirta visiems, kurie rūpinasi savo ir artimųjų sveikata, mėgsta poilsį gamtoje derinti su naudinga veikla: renka vaistinguosius augalus, uogas, vaisius, grybus, mėgsta tikrą lietuvišką pirtį. Knygoje  „Gėrybės iš gamtos“  rasite daugiau kaip 180 idėjų, kaip, kur, kada rinkti įvairias gamtos gėrybes, kaip jas paruošti naudoti.

    Dažniau ištrūkime į gamtą. Juk gamta – mūsų sveikatos šaltinis!

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    8,79 10,99 

    „Šventiniai patiekalai“ – tai puikus šventinių patiekalų bei stalo puošybos vadovas mėgstantiems namuose rengti įvairias šventes – gimtadienius, draugų vakarėlius, Velykas, Kūčias, Kalėdas, Naujuosius metus!

    Knygoje „Šventiniai patiekalai“ rasite 130 šventinių patiekalų receptų: nuo sumuštinukų iki mėsos bei žuvies vyniotinių, įvairių kepsnių, skanių tortų, pyragaičių ir įvairių kokteilių. Sužinosite, kuo pavaišinti svečius, kaip papuošti patiekalus, tinkamai dekoruoti bei serviruoti stalą, kad sukurtumėte tikrą šventę savo namuose.

    Šiek tiek produktų, pastangų, kantrybės, kūrybos, meilės – ir jūsų šventės sėkmė garantuota!

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    8,79 10,99 

    Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti. Knyga Kruopos. Lengvai ir paprastai“ pilna kruopščiai atrinktų lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptų. Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson. Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą Kruopos. Lengvai ir paprastai“, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!

     

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    7,99 9,99 

    Knyga „Praktiškos moters knyga“, skirta vasarai, jau antroji praktinių patarimų serijos knyga, kuri padės kiekvienai moteriai ne tik tinkamai suplanuoti atostogas, bet ir pasirūpinti savo išvaizda, sveikata.
    Knygoje „Praktiškos moters knyga“ rasite patarimų, kaip namuose pasigaminti įvairių kosmetikos priemonių iš natūralių produktų, ką daryti, kad neperkaistumėte saulėje, kaip tinkamai mėgautis vandens teikiamais malonumais, puoselėti veją ir gėlyną, kokias gėles auginti vasarą. Daugiau nei 150 receptų bus naudingi visoms, kurios nori maitinti savo šeimą ir draugus šviežiais ir skaniais patiekalais iš vasaros gėrybių, surengti puikią iškylą gamtoje ar paruošti žiemai naminių uogienių, džemų, pagardų, padažų, skaniai užraugti agurkus ar marinuoti pomidorus. Džiaukitės vasara, mėgaukitės jos teikiamais malonumais, pasisemkite naujų idėjų!

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    9,59 11,99 

    Kai norisi ko nors saldaus, visada verta namuose pasigaminti trokštamų saldėsių – šviežių, purių, tirpstančių burnoje, kvepiančių vanile ar cinamonu. Šioje knygoje visiems smaližiams pateikiame daugiau kaip 200 pačių populiariausių, gerai žinomų ir visų mėgstamų saldumynų receptų.

    Tiems, kurie namuose nori gaminti kaip tikri profesionalai, padės konditerių patarimai – namų kepėjo abėcėlė. Sužinosite, ką namuose turi turėti kiekvienas kepėjas, kaip pagaminti įvairių rūšių tešlą, ką iš jos išsikepti, kaip iš gatavų produktų pagaminti daugybę saldumynų.  Ir dar – kiekvieno skyriaus pabaigoje rasite tarpukario šeimininkės užrašų, kaip pagaminti vieną ar kitą gardėsį. Šių užrašų kalba netaisyta, receptai „nenugludinti“, tačiau besidomintieji mūsų virtuvės raida čia atras puikių patarimų ar netgi pamėgins pasigaminti tų laikų skanumynų. Gardžių, naminių ir su meile pagamintų saldumynų!

    Daugiau

    Neturime

  • -20%
    -20%
    RIBOTA
    Išparduota
    Išparduota

    7,19 8,99 

    „Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

    Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal kainą
Kaina:
Atstatyti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos