-
4,99 €
8,99 €„Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!
Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.
Liko 1
-
4,99 €
Kišeninis grybų žinynas „Grybai Lietuvos miškuose“ skirtas norintiems pažinti Lietuvoje randamus grybus. Knyga iliustruota spalvotomis nuotraukomis, simboliais, padėsiančiais atskirti valgomuosius ir nuodinguosius grybus ir sužinoti, kada, kur ir kokius grybus rinkti. Šis žinynas – ir gamtos mylėtojo, ir grybautojo, ir namų šeimininkės knyga!
-
4,99 €
Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Ši knyga – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.
-
8,99 €
„Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!
Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.
Liko 2
Pagal kategoriją
Pagal kainą
Pagal autorių
- Aistė Mišinytė
- Albertas Šimėnas
- Aldona Armalė
- Aleksandra ir Danielius Mizielinskiai
- Alvydas Jonaitis
- Anna Ruhe
- Annet Huizing
- Anželika ir Rimvydas Laužikai
- Arūnas Valinskas, Andrius Tapinas
- Arvydas Jakštas
- Audronė Ona Jurkštienė, Sandra Saunoriūtė
- Audronė Vizbarienė
- Aušra Strazdaitė-Ziberkienė, Martynas Vingrys
- Benjaminas Mašalaitis
- Birutė Lenktytė-Masiliauskienė
- Caja Cazemier, Martine Letterie
- Care Santos
- Česlovas Stonys
- Charli Howard
- Charlote Habersack
- Christopher Edge
- Clémentine Beauvais
- Daiva Dmuchovska
- Danguolė Kandrotienė
- Daniela Fischerova
- Diāna Zande
- Dovilė ir Mantas Bajaliai
- Edmundas Ganusauskas
- Ewa Wołkanowska-Kołodziej
- Ewa Wołkanowska-Kołodziej, Genowefa Wołkanowska
- Fabiola Nonn, Lukas Weidenbach
- Gediminas Kamarauskas
- Giedrė Stankevičienė
- Gintarė Karelina, Sandra Saunoriūtė
- Gudrun Skretting
- Irina Koscelkovskienė, Inga Pupelienė
- Jasminka Petrović
- Jessica Martinello
- Jovita Starkutė, Indrė Neimantė
- Julija Matulaitė, Dalia Ramančauskaitė
- Juris Zvirgzdiņš
- Karl Olsberg
- Katarzyna Ryrych
- Kiran Millwood Hargrave
- Kristina Rimkutė
- Lena Hesse, Philippas Winterbergas
- Libertas Klimka
- Lionginas Virbalas
- Lorenz Pauli
- Lorenzo Amurri
- Lorenzo Pauli
- Małgorzata Strękowska-Zaremba
- Margit Auer
- Mečislovas Rondomanskas
- Miglė Janušauskienė, Martyna Kačinskaitė, Kristina Rimkutė
- Mila Berg
- Monika Krutulytė
- Pamela Butchart
- Patricia Forde
- Paulius Strasevičius
- Quentin Gréban
- Reda Iršėnaitė
- Renatas Mizeras
- Rimas Kavaliauskas
- Roma Blėkienė
- Rugilė Kazlauskienė
- Sandrija Čapkauskienė
- Selemonas Paltanavičius
- Sjoerd Kuyper
- Sjoerdas Kuyperis
- Stuart Atkinson
- Thierry Robberecht
- Vaiva Lukošienė
- Valdas Valiukevičius
- Vanessa Walder
- Vydas Mačiulis
- Vytautas Kandrotas
- Vytautas Key
- Wojciech Grajkowski
- Zane Zusta
Pagal žymas
- autorė Danguolė Kandrotienė
- culture of Lithuania
- Danguolė Kandrotienė
- Debesų Ganyklos
- gamta
- gyvūnai
- history of Lithuania
- iliustracijos
- Istorija
- Kelionės
- Knygos ateities lyderiams
- kraštovaizdis
- kulinarija
- Kulinarinės knygos
- kultūra
- landscape of Lithuania
- Lietuva
- Lietuvos istorija
- literatūra vaikams
- Lithuania
- nacionalinės
- national features
- nature of Lithuania
- nuotraukos
- nuotraukų albumas
- nuotykiai
- patarimai
- pažinimas
- pažintinis
- pažintinė knyga
- photo album
- Photo album of Lithuania
- Receptai
- regional features of Lithuania
- regioninės ypatybės
- reprezentacinė knyga
- savybės
- short descriptions about Lithuania
- Terra Publica
- travels
- trumpi aprašymai
- turizmas
- Vaikų literatūra
- Virtuvės knyga
- Vytautas Kandrotas