• Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 10,99 

     

    Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti. Knygoje laukia kruopščiai atrinkti lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptai. Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson. Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!

     

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Uogos ir vaisiai“  knygoje rasite daugiau kaip 160 gardžių patiekalų receptų iš uogų ir vaisių. Užkandžiai, salotos, sriubos, kepsniai, desertai, gėrimai, padažai, džemai iš 10 rūšių uogų – nuo aviečių iki spanguolių, ir iš 19 rūšių vaisių – nuo ananasų iki persimonų! Pasinaudoję receptais galėsite pasigaminti ne tik puikių desertų, gėrimų, bet ir skanių salotų, kepsnių, įvairių padažų ir pagardų.

    Atraskite naujų skonių ir mėgaukitės vaisiais ir uogom visus metus!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    Pavasaris – tai atsinaujinimo, naujų darbų ir skonių metas. „Praktiškos moters knyga“ kiekvienai moteriai padės pasirūpinti savo išvaizda ir atgauti jėgas po žiemos. Naudingi patarimai, ką daryti sode, darže, gėlyne ar balkone, pravers norinčioms pajusti tikrą pavasario dvelksmą. 100 nesudėtingų pavasarinių receptų padės kiekvienai, norinčiai skaniai ir sveikai pamaitinti savo šeimą ar draugus.

    „Praktiškos moters knyga“ – tai universali praktinių patarimų knyga šiuolaikinėms, laiką bei pinigus taupančioms moterims, kurios rūpinasi savo sveikata, grožiu, nori turėti derlingą sodą, daržą, gražų ir spalvingą gėlyną ar balkoną, mėgsta ruošti skanų maistą savo šeimai ir svečiams.
    Praktiškus patarimus padėjo paruošti profesionalų komanda: agronomė Rūta Antanaitienė, Eglė Ivanavičienė, dr. Julė Jankauskienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro profesijos mokytojos – Giedrė Ciukšienė, Rūta Gudonienė, Rimantė Pikšrienė ir Sonata Tutlienė.

    Pasitikite pavasarį sveikos, gražios, energingos ir kupinos naujų idėjų!

    Į krepšelį
  • 4,99 

    Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Ši knyga – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.

    Į krepšelį
Uždaryti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos