• Filtrai
  • Rūšiuoti pagal:
  • 10,99 

    „Superpietūs dėžutėje“ – knyga, kurioje rasite, kaip lengvai, paprastai, greitai ir skaniai pasigaminti pietus į darbą. Sužinosite, kokių salotų, apkepėlių, blynų, troškinių, kepsnelių, saldžių desertų, pyragaičių ir gėrimų galima pasigaminti iš įprastų produktų.

    Į krepšelį
  • 10,99 

     

    Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti. Knygoje laukia kruopščiai atrinkti lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptai. Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson. Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!

     

    Į krepšelį
  • 29,99 

    „Prie stalo visa Lietuva“ – pirma tokios apimties knyga, plačiai nušviečianti Lietuvos mitybos ir maisto kultūrą nuo seniausių laikų iki šių dienų, pristatanti įvairių Lietuvoje gyvenusių socialinių sluoksnių bei tautų virtuvę. Verčiant knygos puslapius prieš jus prabėgs ne vienas šimtmetis, suformavęs savitą, daugiasluoksnę, įvairiaspalvę Lietuvos maisto kultūrą: nupūsime dulkes nuo seniausių archeologinių radinių, liudijančių tiesą apie protėvių maistą, atskleisime Lietuvos valdovų ir didikų kasdienybės bei puotų paslaptis, papasakosime, ką valgė vienuoliai, ką veikė mūsų protėviai „karčemose“, kaip vaišinosi miestiečiai Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje. Sužinosime, kaip ir kodėl kito mūsų mityba XIX–XX a., prisiminsime sovietmečio įdomybes, pasmalsausime, ką valgė Lietuvos Respublikos Prezidentai, kiti žymūs žmonės.

    Į krepšelį
  • 10,99 

    Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę. Knygoje rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!

    Tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Auginu ir gaminu“ – tai knyga, skirta visiems siekiantiems gyventi sveikai. Knygoje patariama, kaip lengvai užsiauginti daržovių savo darže ir kaip jas sveikai bei skaniai paruošti savo namų virtuvėje. Pirmoje knygos dalyje pateikiama patarimų apie daržo sodinimą, daržovių auginimą ir priežiūrą, o antroje – daug gardžių patiekalų receptų iš pačių užsiaugintų daržovių.

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Uogos ir vaisiai“  knygoje rasite daugiau kaip 160 gardžių patiekalų receptų iš uogų ir vaisių. Užkandžiai, salotos, sriubos, kepsniai, desertai, gėrimai, padažai, džemai iš 10 rūšių uogų – nuo aviečių iki spanguolių, ir iš 19 rūšių vaisių – nuo ananasų iki persimonų! Pasinaudoję receptais galėsite pasigaminti ne tik puikių desertų, gėrimų, bet ir skanių salotų, kepsnių, įvairių padažų ir pagardų.

    Atraskite naujų skonių ir mėgaukitės vaisiais ir uogom visus metus!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    Pavasaris – tai atsinaujinimo, naujų darbų ir skonių metas. „Praktiškos moters knyga“ kiekvienai moteriai padės pasirūpinti savo išvaizda ir atgauti jėgas po žiemos. Naudingi patarimai, ką daryti sode, darže, gėlyne ar balkone, pravers norinčioms pajusti tikrą pavasario dvelksmą. 100 nesudėtingų pavasarinių receptų padės kiekvienai, norinčiai skaniai ir sveikai pamaitinti savo šeimą ar draugus.

    „Praktiškos moters knyga“ – tai universali praktinių patarimų knyga šiuolaikinėms, laiką bei pinigus taupančioms moterims, kurios rūpinasi savo sveikata, grožiu, nori turėti derlingą sodą, daržą, gražų ir spalvingą gėlyną ar balkoną, mėgsta ruošti skanų maistą savo šeimai ir svečiams.
    Praktiškus patarimus padėjo paruošti profesionalų komanda: agronomė Rūta Antanaitienė, Eglė Ivanavičienė, dr. Julė Jankauskienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro profesijos mokytojos – Giedrė Ciukšienė, Rūta Gudonienė, Rimantė Pikšrienė ir Sonata Tutlienė.

    Pasitikite pavasarį sveikos, gražios, energingos ir kupinos naujų idėjų!

    Į krepšelį
  • 10,99 

    „Praktiškos moters knyga“ skirta žiemai – ketvirtoji praktinių patarimų serijos knyga. Joje daug naudingų patarimų, kaip žiemą būti sveikoms ir energingoms ir apsaugoti nuo tykančių pavojų: nušalimų, gripo epidemijos, paslydimų. Patarimai pateikti žiemos grožio programoje, pravers moterims, kurios žiemą susiduria su išsausėjusia, suskeldėjusia ar kitaip šalčio paveikta oda. Greitam gyvenimo tempui paklūstančios moterys sužinos, kaip nusiteikti ir pasiruošti Kalėdoms, kad didžioji šventė nevirstų didžiuoju darbymečiu, o „Kalėdų karštinė“ neužgožtų tikrosios šventės prasmės. Rankdarbių mėgėjos atras originalių kalėdinių dekoracijų (snaigių, žvakidžių, žaisliukų ir kt.) idėjų. Daugiau kaip 100 nesudėtingų, tačiau šventinių receptų pravers ruošiančioms Kūčių, Kalėdų ir Naujųjų metų stalą namuose. Besiruošiantys šias šventes sutikti pas draugus ar restorane ras naudingos informacijos, koks vynas tinka prie kokių patiekalų, kaip gaminamas karštas vynas, kas yra eskalopas, langetas ar bifšteksas. Mėgaukitės žiemos teikiamais malonumais, pasisemkite naujų idėjų, linksmai sutikite didžiąsias metų šventes!

    Į krepšelį

    Liko 80

  • 10,99 

    „Praktiškos moters knyga“, skirta vasarai, jau antroji praktinių patarimų serijos knyga, kuri padės kiekvienai moteriai ne tik tinkamai suplanuoti atostogas, bet ir pasirūpinti savo išvaizda, sveikata.
    Knygoje rasite patarimų, kaip namuose pasigaminti įvairių kosmetikos priemonių iš natūralių produktų, ką daryti, kad neperkaistumėte saulėje, kaip tinkamai mėgautis vandens teikiamais malonumais, puoselėti veją ir gėlyną, kokias gėles auginti vasarą. Daugiau nei 150 receptų bus naudingi visoms, kurios nori maitinti savo šeimą ir draugus šviežiais ir skaniais patiekalais iš vasaros gėrybių, surengti puikią iškylą gamtoje ar paruošti žiemai naminių uogienių, džemų, pagardų, padažų, skaniai užraugti agurkus ar marinuoti pomidorus. Džiaukitės vasara, mėgaukitės jos teikiamais malonumais, pasisemkite naujų idėjų!

    Į krepšelį

    Liko 33

  • 10,99 

    Praktiškos moters knyga“, skirta rudeniui, – jau trečioji praktinių patarimų serijos knyga. Joje kiekviena moteris ras naudingų patarimų, kaip nesusirgti peršalimo ligomis rudenį, ką daryti, kad neužkluptų rudeninė depresija, kaip mėgautis SPA malonumais namuose, kokios tinkamo makiažo paslaptys, kokie drabužiai tinka skirtingos figūros moterims.

    Turinčios sodą, daržą ar gėlyną sužinos, ką būtina padaryti rudenį, kad pavasarį jis vėl džiugintų mus, kokie dekoratyviniai krūmai ir medžiai populiarūs Lietuvoje, kaip jie prižiūrimi.
    Daugiau nei 100 receptų bus naudingi visoms, kurios nori maitinti savo šeimą ir draugus šviežiais ir skaniais patiekalais iš rudens gėrybių.

    Mėgaukitės  rudens teikiamais malonumais, pasisemkite naujų idėjų!

    Į krepšelį
  • -44%
    -44%
    RIBOTA

    4,99 8,99 

    „Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

    Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

    Į krepšelį
  • 11,99 

    Kai norisi ko nors saldaus, visada verta namuose pasigaminti trokštamų saldėsių – šviežių, purių, tirpstančių burnoje, kvepiančių vanile ar cinamonu. Šioje knygoje visiems smaližiams pateikiame daugiau kaip 200 pačių populiariausių, gerai žinomų ir visų mėgstamų saldumynų receptų.

    Tiems, kurie namuose nori gaminti kaip tikri profesionalai, padės konditerių patarimai – namų kepėjo abėcėlė. Sužinosite, ką namuose turi turėti kiekvienas kepėjas, kaip pagaminti įvairių rūšių tešlą, ką iš jos išsikepti, kaip iš gatavų produktų pagaminti daugybę saldumynų.  Ir dar – kiekvieno skyriaus pabaigoje rasite tarpukario šeimininkės užrašų, kaip pagaminti vieną ar kitą gardėsį. Šių užrašų kalba netaisyta, receptai „nenugludinti“, tačiau besidomintieji mūsų virtuvės raida čia atras puikių patarimų ar netgi pamėgins pasigaminti tų laikų skanumynų. Gardžių, naminių ir su meile pagamintų saldumynų!

    Į krepšelį
  • 4,99 

    Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Ši knyga – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.

    Į krepšelį
  • -47%
    -47%
    RIBOTA

    5,79 10,99 

    Kai atšyla oras, taip norisi išbėgti iš virtuvės! Imame kepsninę, statome prie namų ar lekiame į gamtą. O kodėl gi nepabandžius, susirinkus visas reikalingas priemones, sėsti į automobilį ir pasileisti po gražiausias Lietuvos vietas. Patirsite naujų įspūdžių ir malonumų – pamatysite, ko dar nematėte, pagaminsite, ko dar neragavote. Knyga „Iškylos Lietuvoje: kelionės ir receptai“ padės kiekvieną jūsų kelionę paversti smagia pramoga – patirsite naujų įspūdžių, lankydamiesi nuostabiose Lietuvos vietose, skaniai ir sočiai pasivaišinsite, naudodamiesi pateiktais receptais ir ugnies teikiamais malonumais.
    Iškylaukime, pramogaukime Lietuvoje kartu su draugais ir giminaičiais!
    Žinyne rasite:
    – 20 įdomiausių kelionių maršrutų po Lietuvą automobiliu;
    – 100 vertingiausių lankytinų objektų;
    – daugiau kaip 150 gamtoje gaminamų patiekalų receptų.

     

    Į krepšelį
  • Išparduota
    Išparduota

    8,99 

    „Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai. Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

    Ji – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

    Daugiau

    Neturime

  • Išparduota
    Išparduota

    4,99 

    „Lithuanian cuisine. Food and celebrations“ – cook book. Traditional Lithuanian festivals are being celebrated in accordance with natural rhythms for many decades already and are a part of our national Lithuanian culture. They are a source of ideas on how to reinvent the ancient traditions and keep them alive. Lithuanian cuisine is the same, as it retains traditions and inspires the chefs to learn and discover new flavours every time. And this cook book is the same, for the old cooking traditions are presented in modern way while offering an opportunity to celebrate, cook, taste and get in touch with our Lithuanian traditions.

    Daugiau

    Neturime

Uždaryti
Pagal autorių
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos