1000 klausimų ir atsakymų | Terra Publica

1000 klausimų ir atsakymų

Danguolė Kandrotienė, Julija Matulaitė, Dalia Ramančauskaitė, Roma Blėkienė

11,99 14,99 

Neturime

Gaukite el. pranešimą kai turėsime

Sudarytojas: Danguolė Kandrotienė, Julija Matulaitė, Dalia Ramančauskaitė, Roma Blėkienė

Leidykla: Debesų Ganyklos

Metai: 2019

Puslapių skaičius: 216

ISBN: 978-609-473-107-5

Svoris: 1170 g

Išmatavimai: 215 × 302 mm

Tipas: Vaikų literatūra

Kalba: Lietuvių


Knyga „1000 klausimų ir atsakymų“ parengta pagal televizijos projektą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“. Į ją sudėti ne tik išskirtiniai klausimai, skambėję televizijos laidose, bet ir tai, kas netilpo į kadrą: išsamūs atsakymai, įdomūs faktai, loginės užduotys ir jų sprendimo būdai. „1000 klausimų ir atsakymų“ – tai knyga smalsiems, išradingiems, galvotiems ir šiuolaikiškiems vaikams. Norint įminti jos paslaptis, reikės pasitelkti ir išmaniąsias technologijas, ir žinias, ir loginį mąstymą. Tik skubėti niekur nereikės, nebent patiems nekantriausiems kuo greičiau įveikti visus knygos puslapius.  

1000 klausimų ir atsakymų

11,99 14,99 

        
Viso kaina: 50,37 

Ar žinai, kurios šalies sostinė yra pati piečiausia? Kas buvo pirmasis žmogus, pakilęs į kosmosą? Ar gandras ir garnys vienas ir tas pats paukštis?

Knyga „1000 klausimų ir atsakymų“ skirta labai smalsiems. Į ją sudėti ne tik šauniausi klausimai, užduoti laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“, bet ir tai, kas netilpo į kadrą: platesni atsakymai, įdomūs faktai, nauji laidoje neskambėję klausimai. O mėgstantys žaibo turnyrus žinias galės išbandyti protų mūšiuose.

Norint įminti knygos „1000 klausimų ir atsakymų“ paslaptis, reikės pasitelkti ir išmaniąsias technologijas, ir žinias, ir loginį mąstymą, įveikti ne tik paprastus, bet ir vaizdo, garso, gudručio bei fotoklausimus. Jei esi smalsus, išradingas, galvotas ir šiuolaikiškas, ši knyga kaip tik tau!

Kaip enciklopediją „1000 klausimų ir atsakymų“ vertina ilgamečiai projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ dalyviai? Atsakymą rasite: https://bit.ly/2YHlFAy

 

Sudarytojai

Leidyklos „Debesų ganyklos“ vaikų literatūros skyriaus redaktorė Roma Blėkienė be knygos nė kojos iš namų nekelia. Knygos sutrumpina kelią, išvaiko laukimo nuobodulį, leidžia gyventi tūkstančius skirtingų gyvenimų. „Be telefono ir raktų išsiversiu, bet be knygos – niekaip!“ Baigusi lietuvių filologijos studijas, dirbo leidykloje, žurnalo redakcijoje. Rašo asmeninį tinklaraštį apie vaikų literatūrą, yra IBBY Lietuvos skyriaus narė.

Leidėja ir rašytoja Danguolė Kandrotienė yra daugiau nei 10 knygų vaikams autorė bei sudarytoja. Parengė ne vieną pažintinę knygą apie Lietuvą vaikams ir suaugusiesiems. Už knygą „Spintos istorijos“ – geriausią 2013 m. kūrinį vaikams ir paaugliams – rašytojai įteikta Prano Mašioto premija. „Spintos istorijos“ išrinkta geriausia 2014 metų knyga vaikams, o Tarptautinė jaunimo ir vaikų biblioteka (esanti Miunchene, Vokietijoje) šią knygą įvertino kaip vieną iš 200 vertingiausių metų kūrinių vaikams ir jaunimui.

Projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ prodiuserės Julija Matulaitė ir Dalia Ramančauskaitė jau seniai nelaiko šio projekto savo darbu. Tai tapo erdve nuolat augti, skaityti, domėtis, tobulėti. Drauge „užaugino“ ne vieną kartą „Tūkstantukų“ – šie vaikai dalyvauja ne tik laidose, bet ir kviečiami į kitus projektus, protų mūšius, dainų šventes ir valstybinius renginius. O laidos „perkėlimas“ į knygą joms buvo labai natūralus procesas, juk daugiau nei per dešimtmetį buvo sukurti, perskaityti, suredaguoti, atmesti ar patvirtinti, o tada sužaisti dešimtys tūkstančių klausimų.

 

Atsiliepimai

„Man patiko, kad pasitelkiamos ir išmanios priemonės, tad, nuskaičius specialius kodus telefonu, galima išgirsti įvairių savo srities profesionalų užduodamus klausimus. Jei manote, kad faktai, įdomybės ir informacija sudomins tik vaikus – labai smarkiai apsirinkate. Tėveliai taip pat tikrai ras, kuo papildyto savo žinių bagažą.“

Visa apžvalga: https://lieknosbites.lt/mamu-laboratorija/vaikisku-knygu-lentynoje/smagiam-ir-prasmingam-seimos-laisvalaikiui-1000-klausimu-ir-atsakymu/

atsiliepimai

Atsiliepimai

Dar nėra atsiliepimų.

Būk pirmas palikęs atsiliepimą “1000 klausimų ir atsakymų”

Produkto kodas: 9786094731075 Kategorijos: , , , , ,
Uždaryti
Ieškoti pagal kategoriją
Navigacija
Uždaryti

Mano krepšelis

Uždaryti

Mėgstamos prekės

Neseniai peržiūrėti

Uždaryti

Smagu jus čia matyti!

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami užsakymo įvykdymui, patogesniam naršymui šiame tinklalapyje bei kitoms reikmėms, kurios aprašytos mūsų privatumo politikoje.

Jau turite paskyrą?

Uždaryti

Kategorijos